PAPIRFLY: Når A-laget skal spille kamp på lørdag, kan alle som vil delta i en artig papirflykonkurranse. Illustrasjonsbilde: Shutterstock.com


Kamp og papirfly

Pausemoro med premier.

 

silfotbanner


byline friwal

PUBLISERT
8.september 2022Spjelkavika.no

NYHETER

FOTBALL

SPJELKAVIK A-LAGET:

 

Lørdag kommer tabelljumbo Toten til Spjelkavik for runde nummer 20 i Norsk Tipping-ligaen. Og A-laget har mye moro og overraskelser på lur denne dagen.
 
 
Fly papirfly
 
Papirflykonkurranse er en av flere måter å vinne premier på. Og været?
 
Det er meldt bra vær med svak vind. Det kan være greit å vite både for de som skal spille kampen, og de som i pausen får jage etter flotte premier med papirfly, blant annet et vått opphold på Bybadet.
 
-Da kjører vi nemlig i gang papirflykonkurranse der det er om å gjøre å seile inn sitt eget papirfly nærmest mulig senter av midtsirkelen, forteller Preben Austnes Lorgen til Spjelkavika.no.
 
-Fra hvor skal flyene sendes av gårde?
 
-Vi tenker fra sidelinjen. Så vil noen av spillerne på A-laget sørge for måling og dømmingen, sier han.
 
 
Lag eget fly
 
Med andre ord er det bare å legge seg i trening både på å bygge fly, og sende det av gårde. For her er det mange hemmeligheter, og det finnes et vell av flytyper.
 
En av verdensrekordholderne, amerikaneren John Collins brettet sitt fly og fløy hele 68,8 meter. Nok til å få tilnavnet ”The Paper Airplane Guy”, i følge nettstedet Tek.no.
 
Men siden rekorden har mange mast på John Collins om å få oppskriften. Og noen år senere la han ut oppskriften på Youtube, som du kan se her. Eller du kan google for bilder og oppskrifter av mange typer fly.
 
 
Flere premier
 
-Det blir flotte premier på vinnerne. I tillegg blir det loddsalg der en kan vinne nydelige premier fra Sjømatkompaniet, sier Preben.
 
Sammen med Sparebanken Møre har Preben og A-laget også en finfin premie til et av de aldersbestemte lagene som møter på kamp.
 
-Ja. Det vikalaget som har flest spillere og foreldre på kampen lørdag vinner billetter for hele laget når AaFK møter Sandefjord 23. oktober, sponset av Sparebanken Møre.
 
Klokken 16.00 blåser hoveddommer Martin Sørensen Kristiansen i gang kampen, og det er altså tabelljumbo FK Toten som skal møte Spjelkavik lørdag.
(Saken fortsetter under bildet):

UTE: Erlend Søberg har takket for seg etter 32 kamper for Spjelkavik.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


FK Toten

Men selv om Toten ligger nederst med 9 poeng er de ikke ufarlige. Og for Spjelkavik sin del har høstsesongen startet som en berg og dalbane.
 
Da Spjelkavik møtte Toten borte i juni ble det vikaseier 1-3.
 
Spjelkavik har mistet flere spillere før høstsesongen, og nye har kommet med.
 
Nå nylig meldte Erlend Søberg overgang til Tomrefjord IL, der han kommer fra. Og det etter 32 kamper i vikadrakta.
 
Fotballfest lørdag altså. Ta turen og støtt laget.

 

 

SPJELKAVIK A-LAG HERRER:

KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK A-LAG HERRER - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAG HERRER