GA SEG IKKE  Lillehammer Fåberg Håndball ble en for tøff oppgave for Spjelkavik, selv om de aldri ga seg. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SPORT

SPJELKAVIK - LFH09 (7-14) 29-38

Det ble en for tøff oppgave for Spjelkavik da tabelltoer Lillehammer Faaberg Håndball (LFH09) kom til Borgundhallen.

På toppen

Når bortelaget satte ballen i nota tidvis etter hvert angrep, da blir det vanskelig. Men noen utklassing ble det ikke.

Og det til tross for at Spjelkavik, med sin 6.plass på tabellen, møtte et skjerpet LFH09.

Etter et minutt var det LFH09 som satte kampens første mål, etterfulgt et må for Spjelkavik minuttet senere.

Tett i starten

Lagene fulgte hverandre tett, helt fram til elleve minutt ut i kampen, og redusering for Spjelkavik til 7-8, signert Gard Lausund Sund.

Men så ble det lukeparkering aldeles i seks minutter der LFH09 fikk herje fritt, og laget en luke på sju mål til 7-14.

Innhenting

I omgangens siste fjorten minutter fikk Spjelkavik inn fire mål, men det ga lite når gjestene fikk satt seks, og pauseresultatet ble 11.20.

I 2.omgang kom Spjelkavik mer med, og fulgte LFH09 tett, til tross for en ellevemåls målforskjell et minutt etter start på omgangen.

Men Spjelkavik ga seg ikke for overmakta, og nå startet laget å hente inn forspranget. Forskjellen på elleve mål ble redusert til fem.

Dro fra

Men så viste LFH09 hvorfor de troner i toppen av tabellen.

Fire mål på rappen, gjorde susen, i en periode der Spjelkavik fikk et spillemål og en 7-meter.

29-38 ble det endelige resultatet etter kampen.

I skrivende stund er det Bergsøy som ligger på topp, med LFH09 som nummer to. Bergsøy har imidlertid en kamp mindre.
Spjelkavik ligger på 6.plass med seks poeng.

Neste hjemmekamp spilles i Borgundhallen 23.november, og da er det serieleder Bergsøy som kommer på besøk.