« 1 of 20 »

KAMPEN I BILDER: Se kampen mellom Spjelkavik og Bergsøy i bilder. (Klikk på bildet for bildekarusell/fullskjerm). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SIL - BERGSØY HERRER (21-19) 36-35:

Kun et kvarter fikk Spjelkavikas målmaskin, Nicolay Nordli spille, før dommerne kom med det røde kortet.

Så video

-Jeg syns den er litt streng, og vi har stått og snakket om den sammen med dommerne etter kampen, og de har fått sett videoen og at den var feil, sa Nordli til Spjelkavika.no etter kampen.

-De tror jeg dytter bergsøyspilleren så han faller, men det var ikke tilfelle. Men når det er slik de ser det så er det jo de som tar avgjørelsen, og en får ikke gjort noe med det.

Digg med seier

-Men du er ganske sentral på laget, og de ble satt litt tilbake når du gikk ut?

-Ja, du kan si det, men en ser jo hvilket lag vi har da denne sesongen, og at det ikke skal ha noe å si om jeg må ut. For vi har gode spillere gjennom hele linja, så vi henter oss inn igjen.

-Det er energi på oss alle sammen, så det gjorde ingenting det, forteller Nordli, som innrømmer at det var et dramatisk oppgjør helt inn.

-Ja. Men det er jo slik et lokaloppgjør skal være, er det ikke det da? Høy temperatur og røde kort, så det var gøy. Og ikke minst sjukt digg å stikke av med seieren til slutt.
Poenga ble igjen i Spjelkavika. Slik det skal være.

Trener raste

Bergsøsy hovedtrener John Larsen tok ikke kortene like godt som Nordli.
Larsen fikk det første kortet i kampen, som var gult.

Og bergsøyspiller Raivis Gorbunovs fikk nemlig kampens andre gule, men da tolv minutter ut i andre omgang.
Det likte ikke Larsen, som vil legge inn protest etter kampen.

Fikk luke

Spjelkavik begynte med en målrace helt fra start og satte seks mål på de fire første minuttene, mot et mål for Bergsøy.

Vika holdt mer eller mindre en luke fra fem til to mål hele omgangen, men der Bergsøy ofte hentet seg inn.
(Saken fortsetter under bildet):

SÅ VIDEO: Nicolay Nordli snakket med dommerne etter kampen, og viste dem video fra situasjonen der han fikk rødt kort. -Jeg dyttet ham ikke så han falt, sa Nordli til Spjelkavika.no etter kampen. Dommerne var enig.

Gikk forbi

Men først i andre omgang nådde de opp på 22-22 fire og et halvt minutt ut i andre omgang.

Så tok Bergsøy ledelse halvannet minutt senere, helt til Spjelkavik tok igjen den lille luka og utlignet 28-28 et kvarter ut i omgangen.

Bergsøy tok en ny ettmålsledelse, men gleden ble kortvarig.
For resten av kampen er det Spjelkavik som ligger foran, og heies fram av et publikum med alt en kjenner av tribunelyd fra håndballkamper.

Den målrike kampen – 71 mål, endte med 36-35 og hjemmeseier.

RASENDE: Bergsøys hovedtrener John Larsen fikk kampens første kort, som var gult. Treneren var alt annet enn fornøyd med dømmingen og varsler klare.

Gode spillere

-Et typisk lokalt derby med masse temperatur. Da blir det også flere utvisninger, men føler dommerne har kontroll på kampen, fortalte hovedtrener til Spjelkavik, Peter Pucelj.

-Vi har mange gode spillere, sår Nicolay ble utvist så ble det heldigvis ikke så problematisk, sa han.