KAMPEN I BILDER: Se kampen mot Strindheim i bilder (Klikk på bildet for full skjerm). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SIL-STRINDHEIM: (15-17) 24-31

Herrelaget til Spjelkavik håndball gikk på nok et tap søndag.

Femte tapet

Ikke siden seieren mot tabelltopp Bergsøy 23.november har gutta til trener Peter Pucelj gått seirende ut av en match.

Søndag tapte Vika mot Strindheim, et lag som lå seks poeng bak hjemmelaget da de møttes i Borgundhallen.

Kort i tet

I første omgang var det tett mellom lagene, men gjestene hadde føringen og ledelsen det meste av tiden, spesielt i starten av omgangen.

Elleve minutt ut i kampen tok Vika ledelsen, en ledelse Strindheim raskt spiste opp, før Vika igjen tok tet ti minutt før pause, og klarte en tre måls ledelse, før Strindheim kom med et rykk og satte fem strake før det ble pause på stillingen 15-17.

Spjelkavik brente mange av sjansene sine under angrepene.

BILDESERIE ØVERST

Kepperbragd

Andre omgang startet med mål til Vika, og lagene fulgte hverandre med hvert sitt mål annen hver gang. Før Vika fikk et rykk ni minutter ut i omgangen og sto med en ettmålsledelse til det ellevte minutt, da var det slutt.

De neste atten minuttene fikk Spjelkavik kun satt to mål. Derav en 7-meter, mot Strindheims åtte mål.

Spjelkavik prøvde gjentatte ganger, men Strindheim-keeper Herman Fuglem Røkke stoppet så å si alt av angrep.

Sluttresultatet ble 24-31 til Strindheim.
(Saken fortsetter under bildet):

TOPPSCORER: Petter Nygaard Eikrem (t.n) ble toppscorer for Vika med fem mål. Per Olav årdal (t.v) satte tre mål.

6.plass

Kampens toppscorer for Vika var Petter Nygaard Eikrem med fem mål.
Spjelkavik ligger på 6.plass med tolv poeng etter fjorten kamper.

Vika skal spille de neste tre kampene borte mot Bergsøy, Toten og Elverum, før neste hjemmekamp 19.mars mot Charlottenlund 2, og mot Kolstad 2 16.april.
Det står nå igjen seks kamper i seriespillet.