TEFT-STIPEND: Sebastian Solevåg og Sigrid Raabe har begge mottatt TEFT-stipend fra Sparebanken Møre. Foto: SIGRID RAABE MANAGMENT/SHUTTERSTOCK


Søk nå

Fristen går ut onsdag.

 


byline friwal

 

PUBLISERT
26.februar 2023Spjelkavika.no

NYHETER

STIPEND

TEFT:

 

Kjenner du noen med et stort talent?

 

Frist 1.mars

1.mars er fristen for å søke på Teftstipend hos Sparebanken Møre innen kategoriene idrett, kultur og åpen klasse.

Totalt deles det ut over 1 million til talenter.

 

Unge mottakere

Teftstipend er en pris som deles ut til unge personer med tilknytning til Nordvestlandet mellom 15-35 år som har utmerket seg innen sitt felt.

I fjor ble det delt ut hele 20 stipend på kr 50.000,-, hvor 6 av de var fra Ålesund kommune.


(Saken fortsetter under bildet):

SØK NÅ: Søknadsfristen er 1.mars, nå på onsdag, så det er bare å få avgårde en søknad, sier banksjef Andreas Ulvedstad i Sparebansken Møre.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


-Vi heier

-Vi heier på Nordvestlandet og gjennom teftstipendet ønsker vi å gi unge talenter i lokalsamfunnet vårt en mulighet til å utvikle seg og til å nå sine drømmer, sier banksjef i Sparebanken Møre, Andreas Ulvestad.

-Det er veldig kjekt og være med på å gi disse flotte rollemodellene en ekstra motivasjon og annerkjennelse som de virkelig fortjener, sier han.

 

Kjente mottakere

Av tidligere mottakere av Sparebanken Møre sitt teftstipend er det flere som har som har gjort seg bemerket innen sitt felt som for eksempel Karsten Warholm, Sigrid Solbakk Raabe, Sebastian Solevåg og Amanda Tenfjord for å nevne noen.

-Å søke på TEFT-stipend gjøres på våre nettsider, men husk fristen som er på onsdag, 1.mars. Så det er bare å få inn søknaden, sier Andreas Ulvestad.