POSTENE UTE: Johannes i Spjelkavika.no har nå fått opp alle postene rundt Lillevatnet. For til og med torsdag kan du delta på quiz, synge, gå julebukk og lese julevitser. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Romjulskos

Julespørsmål, julevitser og moro.


byline friwal

byline pk


PUBLISERT
16.desember 2023Spjelkavika.no

ROMJULSQUIZ

JULEBUKK

LILLEVATNET:

 

Igjen arrangerer Spjelkavika.no romjulsquiz og moro rundt Lillevatnet sammen med Spjelkavik skolekorps.
 
 
Romjulshygge
 
Dårlig vær kan gi vonde tær. Sånn er det bare, men kle deg godt, og ta med familie og venner på en tur rundt Lillevatnet. En tur som både kan innebære premier og litt latter. For ikke å snakke om aktivitet.
 
For i romjula er det tid for å senke skuldrene og kose seg.
 
 
Støtt korpset
 
Spjelkavik skolekorps er nå inne i den siste uka av jubileumsåret sitt. For i 70 år har de satt farge på bygda med toner og glede.
 
Ved å delta på Romjulsquiz støtter du nemlig Spjelkavik skolekorps. Hvordan, og hva Romjulsquiz og Julebukk er, og hvordan du og de du vil gå sammen med kan være delta, ser du litt lenger nede.
 
 
Spørsmål og moro
 
Eventet ”Romjulsquiz og Julebukk” har lagt ute en stund på Facebook, og nå, fra 2.juledag til og med torsdag har du muligheten til å delta.
 
Arrangementet inneholder flere elementer. Det ene er ni poster med spørsmål og tre svaralternativer som skal noteres ned på et skjema, som også er et lodd. Nedenfor ser du hvor du får tak i skjema, og hvordan du leverer.
 
Arrangementet har også noen oppgaver. Kanskje er du eller de du er sammen med god på julesang? Eller kanskje gå Julebukk? Begge deler kan gi tilleggspremier.
(Saken fortsetter under bildet):

JULESPØRSMÅL: Drar du kjennskap til disse tre? Det er jo en viss mulighet for at et av spørsmålene dreier seg om akkurat disse.  Foto: NRK


Vær julebukk
 
Julebukk er en gammel norsk tradisjon, som kanskje kan sammenlignes med å gå halloween. Men å gå julebukk dreide seg om å kle seg ut litt morsomt, synge, fortelle en vits, eller bare ønske god jul.
 
Kle deg ut som det du vil og bli med. På posten ser du hva du kan gjøre for å vinne en premie.
 
 
Julevitser
 
Noen poster har ikke premie, men er plassert ut for at du skal få deg en liten latter.
 
Så pass på og finn alle postene. De henger rundt vannet, og skal også være markert med gul og rød tape, slik at de er lettere å se. Den første finner du på brua over elva ved Vikakroken.
 
Kan du en kul julevits så send den gjerne til oss.
 
For hva svarte snødamen da snømannen inviterte henne på ball? Svaret får du en plass rundt Lillevatnet.
 
Slik deltar du
 
Nedenfor ser du skjemaet for de ni postene, og som også er et lodd. Dette kan du printe ut å bruke på turen rundt vannet.
 
Eller du kan besøke Baronen bowling og få utdelt skjema. Der kan du også levere i kassa som er plassert i skranken.
 
Du kan hente og levere skjema der fra klokken 15.00 til 20.00 2.juledag, og fra 12.00 til 22.00 3.juledag og torsdag.
 
 
Skjema og lodd
 
Hvert skjema er altså et lodd, og koster 50 kroner. Og du kan levere så mange skjema/lodd du vil, og vippser bare til skolekorpset ved innlevering, på vippsnummer #99 212.
 
Du kan også scanne skjemaet/loddet og sende det på e-post til Spjelkavika.no på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
HUSK: Skjemaet må fylles ut med navn og nummer som det vippses fra. Ellers finner vi deg ikke.
 
Trekningen foregår fredag, og vinnerne blir offentliggjort i Spjelkavika.no, på facebooksiden til Spjelkavik skolekorps, i tillegg til at en blir kontaktet.
 
Lykke til, og nyt turen rundt Lillevatnet.
 
 
HER ER SKJEMAET/LODDET.
 
Dette kan du printe ut og levere hos Baronen Bowling, eller sende på e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
(NB! Onsdag og torsdag kan du levere skjemaet på Bowlingen til klokken 22.00, ikke 20.00 som det står på skjemaet.