jar skolen5

VERDSATT:   Jubelen sto i taket for John Arne Riise da han i dag besøkte Spjelkavik barneskole. Og klart det vanket blomster til ex-fotballspilleren. Foto: ASLE WIIK LARSEN


La ikke opp som forbilde

 

I dag pratet han med skoleelever i Spjelkavik om mobbing og karriere.

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                                    14.juni.2016


naf 480page

Spjelkavika.no | NYHETER: John Arne Riise la i går opp som fotballspiller, men ikke som forbilde.

 

Det kom klart til uttrykk da fotballstjernen besøkte Spjelkavik barneskole tirsdag.

 

For suksess til tross; det er ikke bare glade dager John Arne Riise har å fortelle om når han møter barn og unge.

faceknapp

 

I salen var flere hundre elever var samlet i aktivitetshallens amfi på skolen. Alle ville de høre om Riises liv som fotballspiller.

 

Meld fra

Men ikke bare det. En åpenhjertig Riise fortalte selv om egne erfaringer som ung.

 

- Jeg har blitt mobbet selv, fortalte ex- forballspilleren til elevene, og det med klare budskap elevene kunne ta med seg videre i livet, uansett om de blir forballproffer eller ei.

 

Selv setter Riise stor pris på å kunne reise rundt og fortelle om livet sitt på godt og vondt, og han oppfordret elevene til å si fra om man ser mobbing.

 

- Det er viktig at dere tar vare på hverandre, og sier fra om noen blir mobbet, fortalte han til den lydhøre forsamlingen.

 

jar0001

BLOMSTER OG KLEMMER:  Det var ikke vanskelig å e at en smilende John Arne Riise og alle barna på pjelkavik barneskole trivdes i hver andres selskap. Og på x-proffen vanket det både varme klemmer og flotte blomster. Foto: ASLE WIIK LARSEN

 

 

-Sykt deilig

- Heldigvis er alle forskjellige, og det er ingen grunn til å mobbe noen som ser annerledes ut eller

 

Riise, som har skrevet seg inn i fotballens historiebøker for lenge siden la ikke skjul på at det å ha suksess etter å ha vært et mobbeoffer gir en helt spesiell følelse.

 

- Det er sykt deilig, sa Riise til de over 600 elevene i aktivitetshallen.

 

Muntert

Det var slett ikke bare triste og alvorlige temaer som ble lagt fram.

 

Da en av skolens ansatte ymtet frampå at John Arne Riise er kjent for sin karriere i et lag med en helt spesiell melodi (You Never walk alone. red.anm), startet noen av de eldste elevene resolutt med å synge hymnen til Manchester United.

 

Da måtte Riise slå seg på knærne og le godt.