farstad page

SØKER:   Ingmar Farstad (55) er i dag politiinspektør og fungerende sjef for politiet i Ålesund. Han er en av fem søkere til stillingen som visepolitimester. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


 

Fem søker toppstilling i politiet

 

Politiinspektør i Ålesund, Ingmar Farstad (55) er en av fem søkere til stillingen som visepolitimester.byline friwal                  23. august 2016


naf 480page

Spjelkavika.no | NYHETER:  Søknadsfristen for å bli politidistriktets nr.2 etter politimester Ingar Bøen har nå gått ut.

 

facebookknapp

Politidirektoratet sitter dermed tilbake med fem søkere til stillingen som visepolitimester i nye Møre og Romsdal politidistrikt.

Det melder politidistriktet i en pressemelding i dag.

Fra fylket

De fleste av søkerne bor, eller har tilknyning til fylket og politidistriktet, deriblant Ingmar Farstad (55) som har hatt politiet i Ålesund som sin arbeidsplass i mange år.

Farstad er politiinspektør og fungerende leder hos politiet i Ålesund.

Fra fylket kommer også Kjell Arne Hestad (48) som også er politiinspektør, og som er sjef for overvåkingen av blant annet landets fotobokser ved ATK-senteret (Automatisk trafikkontroll) på Hustad.

To utenfor politiet

Videre finner vi Trond Arne Agle (44) fra Ulsteinvik. Han er konstituert adm.sjef ved Vest politidistrikt.

To søkere har sin arbeidsdag utenfor politiet.

Frode Børstad (45) fra Skåla er avdelingsdirektør i Statens Vegvesen, og Lars Stein (41) bosatt i Auetal i Tyskland er til daglig ledende disponent.