dodsfall page

DØDE:   I denne carporten fant beboere den døde kvinnen tidlig mandag morgen. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Gjorde søk etter kvinnen

Politiet innledet søndag kveld søk etter kvinnen, på bakgrunn av en medling om ordensforstyrrelser.


byline friwal                                8.november. 2016


naf 480page

Spjelkavika.no | NYHETER:  Det var naboer som fant kvinnen i 20 åra død i en carport tidlig mandag morgen.

 

facebookknapp

 

Ringte på dører

I sosiale medier har det blitt spekulert mye i etterkant av at en kvinne i 20-åra ble funnet død i en carport på Gåseide tidlig mandag morgen.

 

Spekulasjonene har gått på at kvinnen skal ha forsøkt å skaffe hjelp ved å ringe på flere dører i nabolaget, og at hun ikke fikk hjelp.

 

Dette avviser politiet, som i en pressemelding samtidig bekrefter at flere naboer natt til mandag opplevde at noen banket på døren deres.

 

Politiet har gjennom sin etterforskning avklart at dette er knyttet til en annen person og situasjon, og har altså ikke noe med avdøde å gjøre.

 

Gjorde søk

Politiet arbeider med å kartlegge kvinnens bevegelser fram mot dødsfallet, og forteller at politiet mottok en ordensmelding i en situasjon kvinnen skal ha vært en del av.

 

Meldingen førte til at politiet rykket ut til stedet, men at kvinnen da hadde forlatt den aktuelle leiligheten.

 

Politiet gjorde søk etter kvinnen i område uten å finne henne. De avsluttet derfor søket etter en stund.

 

Funnet av beboere

Det var beboere i nabolaget som fant den døde kvinnen tidlig på morgenen. De kontaktet ambulanse, men det ble slått fast at kvinnen var død.

Politiet sperret derfor av området og innledet taktisk og teknisk etterforskning.

 

Flere politifolk foretok en rundspørring i nabolaget og foretok vitneavhør.

 

Poltiets krimteknikere jobbet på stedet der kvinnen ble funnet fram til 11-tiden mandag.


 

(Saken fortsetter under bildet):

trond olsen

MISTENKELIG:  Innsatsleder Trond Olsen (bildet) fortalte at funnstedet var en av årsakene til at det ble sett på som et mistenkelig dødsfall. 
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


 

Ikke kriminelt

Politiets innsatsleder Trond Olsen fortalte til spjelkavika.no ved funnstedet i går at en av årsakene til at politiet da så på dødsfallet som mistenkelig, var stedet kvinnen ble funnet på.

 

Politiet har i dag konkludert med at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men at kvinnen skal til obduksjon for å få fastslått dødsårsaken.

 

Resultatet av obduksjonen vil ta noe ti.

 

Politiet etterforsker saken videre for blant annet å kartlegge kvinnens bevegelser forut for dødsfallet, og politiet opplyser at de er kommet langt i å kartlegge bevegelsene hennes, men at det i saken gjenstår noen avhør.