spisestua page

GIR MIDDAG FOR TO:   Ekteparet Wibekke og Jan Erik Waksvik på Spisestua ønsker å gi et beløp til juletreet, samtidig vil de lokke med en middag for to til en giver Per Ove Stølen og Torbjørn Aarø trekker ut. - Og vi oppfordrer andre i næringslivet å være med slik at vi får se juletreet også neste jul, sier Wibekke og Jan Erik.  Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Gi, og du kan vinne middag for to

Juletrelysa bli dyrere enn forventet, men nå kan en heldig giver bli trukket ut til en flott middag for to på Spisestua.


byline friwal                                7. februar. 2017


naf 480page

Spjelkavika.no | JULEGRANA:  Givergleden for juletreet på Spjelkavikfjellet har vært stor og imponerende, men nå viser det seg at prisen på julelysa blir langt høyere.

 

facebookknapp

 

50.000

-Ja, det blir nok adskillig dyrere enn de rundt 30.000 vi forestilte oss. Nå ser det ut til at prislappen blir på rundt 50.000 kroner, sier Per Ove Stølen til spjelkavika.no.

Det krever mer innsats for å sikre juletrebelysningen.


 

Se også: VÅR AKSJONSSIDE PÅ FACEBOOK

DEL VÅR AKSJONSSIDE

juletreaksjon1

 


Da spjelkavika.no stilte seg i bresjen for å samle inn til juletreet 22.januar kom givergleden i gang blant befolkningen i indre bydel, og det imponerte både oss og de to ildsjelene bak belysningen, Per Ove Stølen og Torbjørn Aarø.

 

-Ja det er veldig imponerende. Kun etter et par dager så vi at det var kommet inn 4.600 kroner på konto. Nå ligger vi på rundt 17.000, og det er faktisk det beløpet vi hadde fra før, så nå er vi oppe i rundt 34.000 kroner, sier Per Ove.

 

I klar tekst forteller det at det for øyeblikket mangler det 15.000 kroner på å kunne tenne lysene under Juleparaden 2017, som er 3. desember.

 

Gir middag for to

-Dette må vi få til. Gi til juletrelysa og bli med i en trekning på en hyggelig middag for to hos oss, sier Wibekke Østrem Waksvik og ektemannen Jan Erik Waksvik på Spisestua.

 

De to innehaverne av det populære spisestedet har en stund vurdert hva de vil gi til juletreet, nå vil de både gi middag for to og et beløp til innsamlingen, og håper at det er en liten motivasjon for andre som kanskje kunne tenkt seg å bidra.


 

(Saken fortsetter under bildet):

vikanissenjuletreet page2

3.DESEMBER:  Torbjørn Aarø (t.v), Vikanissen og Per Ove Stølen håper å kunne lyse opp juletreet på toppen under Juleparaden 3.desember i år.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


 

-Vi håper flere vil bidra slik at vi nok ei jul kan få det flotte juletreet på fjellet, og spesielt vil vi oppfordre andre i næringslivet til å delta, sier Wibekke.

Derfor er oppfordringen fra oss i spjelkavika.no klar: Bli med på et beløp og kom med i trekningen.

 

-Kjempeflott at Spisestua er med på dette. Og vi har navna på alle som har gitt så langt, så alle, både nye og gamle givere i aksjonen blir med på trekningen, sier Per Ove Stølen.