juletreaksjon premie

PREMIE:   En opplevelse i Valldalen og midag for to hos Spisestua kan du vinne om du er med på aksjonen for juletrelysa på fjellet. Spre ordet til de du kjenner. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no / og privat.


Fiske, mat og natur i premie

Fra før kunne du vinne middag for to hos Spisestua. Nå kan du også vinne en naturopplevelse i Valldalen.


byline friwal                                8. mars. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER:  Aksjonen for juletrelysa fortsetter, og vi nærmer oss. Nå kan du vinne enda en premie om du gir så det svir. (Litt tatt av rimtrollet der).

facebookknapp

Laksefiske og mat

For nå kan du få en real dose friluftsliv med full servering i Valldalen, om du som giver blir trukket ut.

 

Det er ”vikagutten” Jan Gregor ”Jagge” Sandblåst som tilbyr to personer et døgn med laksefiske, lunsj, middag og overnatting i gapahuk ved Valldøla.

En fin premie for alle som elsker elv, fiske friluftsliv og ikke minst Valldalen.

 

Vil bidra

-Som utflytta Vikagutt ønsker jeg å bidra med mitt til at Tobben og Peggen får inn nok penger, slik at vi fremdeles kan få se lysa på fjellet, sier ”Jagge” til spjelkavika.no.

 

Vel, da er det bare for våre lesere å oppfordre omgivelsene til å gi så det monner.

Så langt har alle som har og vil gi kvalifisert seg til å være med i trekningen om middag for to på Spisestua Moa, og nå altså en opplevelse i Valldalen.

Og når aksjonen pågår så øker det heldivis på juletrekontoen.

 LES OM LYSA OG SE VIDEO

 

54.200

Nettavisen spjelkavika.no skreiv fredag at en nå kunne komme med en endelig pris på mellom 70.000 kroner for et helt nytt system levert av SEAS i Vasstranda.

Og det går framover.

 

-Siden fredag har vi økt fra 46.400 til 54.200. Altså snaue åtte tusen kroner, og det er bra. Nå håper vi bare at folk er med oss på å dra inn det resterende, for dette skal vi få til, sier Torbjørn Aarø.