iformno2

UTE I DET FRI:   Alle kan delta på de forskjellige arrangementene til Iformno. Her er det aktivitet og trening på Aksla i vinter. Foto: Iformno


Kos og aktivitet på fjellet

Spjelkavikfjellet og toppen av Turheisa er målet for Iformno sin familietur i morgen.


byline friwal                                9. mai. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHET: I morgen onsdag er det Verdens Aktivitetsdag. Og hvorfor ikke bli med gjengen i iformno på toppen av Spjelkavikfjellet?

 

facebookknapp

 

Ditt Liv - Din Helse

Under mottoet ”Ditt Liv – Din Helse” har Helene S Kjersem Hoff og Hildegunn Eikrem kjørt i gang firmaet ”Iformno”.

Firmaet ble etablert i fjor, og det ligger i navnet at de to damene har som mål å gi folk tur, aktivitet og opplevelser.

De arrangerer turer og utflukter der fysisk aktivitet står helt sentralt, sammen med sosialt samvær.

 

Aktiviteter

De har utetrening på Sandingene, i byparken eller i Gavla.

De deltar i Rosa Sløyfe-aksjonen opp trappene til Fjellstua sammen med den lokale kreftforeningen. Har sprekhetskonkurranse mellom bydelene, og de har hatt turer til Romsdalsegga og Skålatårnet i Loen.

I høst var de på tur til Galdøpiggen der blant annet lokal mat og øl sto på programmet.


(Saken fortsetter under bildet):

iformno1

TUR OG AKTIVITET:  Damene bak firmaet Iformno arrangerer turer der aktivitet, trening og sosialt samvær står i fokus. Her er en gjeng under den årlige turen til San Pedro del Ointar i Spania.
Foto: Iformno


Sydentur

Hvert år arrangerer de to i Iformno en tur til San Pedro del Pintar i Spania, ei minnerik uke der riktig trening, lagt opp av fysioterapaut går hånd i hånd med sosialt samvær og varme.

Også i år er programmet fult av aktivitet for de som vil være med.

10.juni blir det familietur til Yste Skotet med 200 påmeldte. I august er det Snøhetta og Hjerkin som står på programmet, med moskussafari, hesteridning, foredrag og utetrening.

 

Spjelkavikfjellet

Men i morgen er det altså toppen av Spjelkavikfjellet og Turheisa det dreier seg om.

Været er meldt til å bli supert, så det meste ligger til rette for en fin markering av Verdens Aktivitetsdag sammen med Iformno.

Turen er ment for hele familien, så oppfordringen fra de to er at så mange som mulig pakker sekken med god kveldsmat, tar med godt humør og gjøre seg klar for litt ”sprell” på toppen.

Flere har allerede meldt seg til å bli med opp via deres side på facebook, som også har en egen invitasjonsside for turen til Spjelkavikfjellet.