iformnotur2

STREKK OG TØY:   Det ble massebevegelse på toppen av Spjelkavikfjellet da 90 personer kjørte på med dans, strekk og tøy. Foto: ELLEN B. DALELI


«Hode, skulder, kne og tå»

Markerte aktivitetsdagen med fugledansen og konkurranser på toppen.

 

 


byline friwal                                11. mai. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER:  I går ble Verdens Aktivitetsdag markert også her i Spjelkavika, og det grundig.

 

facebookknapp

 

90 på toppen

-Hele 90 personer, store og små, menn og kvinner møtte opp og gjorde en fantastisk innsats på turen opp heisa, sier Helene Kjersem Hoff i Iformno til spjelkavika.no.

Det var i 17.tiden i går at selskapet Iformno samlet store og små trimglade til tur opp til toppen av Turheisa i det flotte vårværet som kom.

 

-Dagen markeres for å kunne inspirere flere mennesker til å være fysisk aktiv, noe som har en formidabel god effekt på egen helse, sier Kjersem Hoff, som sammen med kompanjong Hildegunn Eikrem i Iformno sørget for aktiviteter på toppen av fjellet.


(Saken fortsetter under bildet):

iformnotur1

KOS:  Det ble også tid for kos og mat på toppen av fjellet.
Foto: ELLEN B. DALELI


 

Fugledansen

-Da vi kom opp til toppen samlet vi oss og snakket litt om hva som skjer med kroppen vår når den er i aktivitet, og hva de forskjellige delene av kroppene våre vi må ta vare på.

 

Etterpå ble det trening, og det med ”hode-skulder-kne og tå”, Marcus & Martinus, grønnsaksspisesangen fra Hakkebakkeskogen, og fugledansen, forteller hun.

 

Premier

De to lederne hadde også sørget for gode sponsorer som ga sitt til premiering.

 

-Vi hadde konkurranser der det var om å gjøre å stå lengst på ett bein. Eller å sitte lengst i knebøy, og å se hvem som klarte å stå på hendene.

-Samtlige deltagere hadde også fått et tall som vi rakk fine premier på. Alt i alt supert vellykket, og kjempekjekt for alle som var med, sier Helene Kjersem Hoff.