elevfest rektor

PÅ FEST MED REKTOR:   Også rektor Harald Eidsaa kom på elevenes "Graduation Party" for å feire elevene som nå blir ungdomsskoleelever. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Siste kveld med gjengen

Å gå fra barneskolen til ungdomsskolen må markeres med en stilfull fest. Og det gjorde 7.klassingene torsdag kveld.

 

 


byline friwal         byline pk                       2. juni. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: Torsdag kveld var elever, foresatte og lærere samlet for en siste kveld med gjengen, før 7. trinnet på Spjelkavik barneskole bytter over til ungdomstrinnet fra høsten.

 

facebookknapp

 

Fortjent fest
Litt tidligere på dagen var sjuendeklassingene på besøk hos naboen, Spjelkavik ungdomsskole, der de fikk møte kontaktlærere og nye klassekamerater
fra blant annet Åse og Lerstad.

Fra høsten blir 88 spjelkavik-elever flyttet det lille steinkastet det er over til ungdomskolen, og et nytt kapittel i livet starter.


Men torsdag var det siste festkveld med gjengen. For foreldrene mente elevene hadde fortjent en real fest med god mat, velkomstdrikke, stil, stas og underholdning.


(Saken fortsetter under bildet):

elevfest

FORELDRE FIKSA FEST:  Mirijana Narancic-Grytten (t.v) og Karine Nossen Aarsund var to av foreldrene som laget stilfull avskjedsfest for 7.klassingene ved Spjelkavik barneskole torsdag.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Glitter og stas
Elevene var flott pynta for anledningen. Gutta i fine dresser og annet fint tøy, Jentene i vårlige kjoler. Alle klar for å entre sin siste store festkveld på Spjelkavik barneskole.

 

 

-Dette blir en topp kveld for dem. Og de har gledet seg, sier Karine Nossen Aarsund, en av FAU-kontaktene for trinnet. Medansvarlig Mirijana Narancic-Grytten er enig.

-Vi har holdt på siden klokken 15.00 i dag for å få festlokalet klart og pyntet til en festlig helaften for elevene, sier hun.


(Saken fortsetter under bildet):

elevfest mat

TAPAS:  Tapas og ballonger. Elevene kom til dekket festbord på skolen de nå skal forlate.
Foto: PRIVAT


Ungdommer

Og Nettavisen spjelkavika.no kan med selvsyn bekrefte at de stramme og velkledde skolebarna så absolutt så ut til å være klar både for fest og en inntreden i ungdomstiden.

For torsdag satte de på mange måter punktum for en sju år lang reise som barneskoleelever, og klar for et liv som ungdomsskoleelever med nye utfordringer.


Det er fire kontaktpersoner for FAU 7. trinn, sammen med en del klassekontakter og foreldre som arrangerer dette i kveld sier forteller Mirijana og Karine, som begge er spente og i festhumør.

Festlig program

-De møtes i døra med en stilfull velkomstdrikk, før de går videre inn og kan sette seg til bords og nyte en flott tapasbuffé.

Deretter får vi besøk av Tito Magic som skal trylle litt for oss. Noen elever skal holde tale, og ei jente fra trinnet skal synge.

Og så er jo rektor Harald Eidsaa her og skal holde en tale, forteller de to.


 

(Saken fortsetter under bildet):

elevfest dj

DJ:  Musikk hører med. Marius Lausund Slotsvik (t.v) og Sølve Valderhaug sørget for god lyd og rett lys
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.noMen det som blir overraskelsen i kveld er noe selv ikke elevene viste om, og det er at noen av foreldrene skal fremføre sin egen komponerte hip hop dans.

Kanskje blir elevene inspirert av foreldrenes danseferdigheter og kaster seg utpå selv?

Ikke vet vi, for da var spjelkavika.no ferdig med å være fluer på veggen. Men DJ-gutta Marius Lausund Slotsvik og Sølve Valderhaug var klar med både godlyd og stemningsfullt lys for anledningen.