baronen page

BARNAS HOTELL:   Stuepike og årets servicemedarbeider Arsinet Alinsog Pedersen og hotelldirektør Kari Janne Myklebust (t.h) ved Best Western Baronen hotell i Spjelkavika, har gjort klar "Barnas sommerhotell" med spill og leker i et digert møterom . Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


Går rekordsommer i møte

En smilende "årets servicemedarbeider", ny og topp frokost, og "Barnas sommerhotell".


byline friwal                                22. juni. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | REPORTASJE:  Det er ingrediensene når Best Western Baronen hotell møter sommeren.

 

facebookknapp

 

Barnas sommerhotell

-Vi forvandler det store møterommet vårt om til et paradis for barna. Det blir leker, spill og masse moro, sier hotelldirektør Kari Janne Myklebust til spjelkavika.no.

-Her har de alle muligheter til å boltre seg i digitale og analoge spill, som dette fotballspillet, sier en smilende hotelldirektør.

For hotelldirektøren har grunn til å smile. Det har også stuepike Arsinet Alinsog Pedersen.

 

Alltid smilende

-Ja det har vi, så absolutt. Først og fremst for at Arsinet er kåret til årets servicemedarbeider ved hotellet. På en samling Norlandia Hotel Groupe, som er våre eiere, hadde på Norefjell nylig ble hun trukket opp på scena og gjort stas på. Så det gjør vi her i dag også, sier hotelldirektøren og byr på snitter og smørbrød til anledningen.

 

-Hva er grunnlaget for kåringen?

-Det er en kåring som skjer ved en anonym utvelgelse. Og Arsinet har fått prisen fortjent. Hun er et alltid smilende menneske som møter både kolleger og gjester med et smil og varme. At det nettopp er ei stuepike som blir kåret er ekstra stas, sier hun, og forklarer.


(Saken fortsetter under bildet):

baronen page4

STUEPIKEN: Arsinet Alinsog Pedersen ble årets servicemedarbeider ved Baronen hotell. 
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


-Det å være stuepike er en fysisk krevende jobb, men også godt for psyken.

-Psyken?

-Ja faktisk. Det er en jobb der du får være alene. Jeg har faktisk hatt resepsjonister som har søkt seg over til å være stuepike. Det er en annen verden enn å sitte i en resepsjon der det summer og kan være et mas til tider. Som stuepike får du la tankene vandre, og en får en ro over seg, selv om jobben er fysisk.

 

Arsinet selv, som kommer fra Filippinene er enig, og hun lytter til de rosende ordene sjefen kommer med, smilende. Hun kom til landet som Au-pair, og har jobbet i barnehage før hun kom til Baronen hotell.

-Jeg har jobbet her i to år og trives veldig godt. Det er en fin arbeidsplass med gode kolleger, forteller Arsinet.

 

Sju år har hun bodd i Ålesund, og i sommer er hun en av rundt 20 medarbeidere ved hotellet.

-Valget av Arsinet er noe vi er glad for. Og vi er glad i smilet hennes, sier Kari Janne Myklebust, som selv er kjent for å dra fram smilet ofte.

 

Rekordsommer

-Og du smiler du også?

-Ja, jeg må jo det når vi får en slik kåring, i tillegg til at vi nå ser en sommersesong som blir rekordstor allerede. Det gleder jo oss alle her på huset. For våren må jeg innrømme har vært tung til tider. Men så, i mai, da snudde det heldigvis. Nå har vi et fantastisk belegg og kjører fullt hotell så ofte at vi må sende gjester videre til andre hoteller i området.

 

-Hva er årsaken til at gjestene ønsker seg til et hotell i Spjelkavika?

-Det er mye som skjer både i byen og regionen vår. At vi har flinke festivalarrangører som på en fin måte markedsfører regionen gir utslag.

 

Baronen Hotell har lenge vært førstevalget til mange som skal besøke Ålesund. Miljøet, den gode atmosfæren, og at hotellrommene er nyrenoverte betyr mye. Og nå har Kari Janne Myklebust og troppen hennes enda et ess i ermet.


(Saken fortsetter under bildet):

baronen page3

VELKOMMEN:  Her er noen av de rundt 20 ansatte ved Baronen hotell, klar for å ta mot et rekordstort antall sommergjester. Og det med ny designet frokost, satt sammen av TV-kokke Tina Nordstrøm (papplakaten)
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Designerfrokost

-Å jada. Vi har fått ny skreddersydd frokost. ”Tinas Frokost”. Nærmere bestemt en frokost som er designet og lagt opp av TV-kokk Tina Nordstrøm fra Sverige. Nå baker vi brød og grenola fra bunnen av.

 

-Hun har satt sammen en rekke spesialiteter i tillegg til det andre som hører med i en god frokost. Vi får høy score på frokosten vår her på huset. Så det er vi litt stolt av, smiler hotelldirektøren.