j19 page2

GLEDE:   Slitne, og litt preget av småskader kunne jentene 17 til 19. år juble over seieren i B-finalen mot Amazone FK Foto: PRIVAT


-Fortjent seier til jentene

Lagleder Susanne Vatnehol er stolt over jentene etter Norway Cup.

 

silfotbanner


byline friwal                                5.august. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | SIL- Amazone FK (0-1) 2-1: Finalene i Norway Cup gir gleder og tårer. Men for Spjelkavik jenter fra 17 til 19 år ble det jubel.

facebookknapp

Kjempet

Jentene kjempet seg vei til B-sluttspill, for så å vinne 6-0 i 8-delsfinalen, 5-1 seier i kvartfinalen, og onsdag med en solid 8-0 seier i semifinalen mot Osterøy.

Fra en kamp mot Osterøy, der vikajentene hadde full kontroll så sto Amazone FK klar til å møte SIL-jentene fredag morgen 09.00. på Ekebergsletta.

Motivert etter storseieren dagen før ble det tidlig opp for jentene fredag. Natta setter seg gjerne også i beina, spesielt etter en cup der aktiviteten er stor. Lagleder Susanne Vatnehol melder om tunge bein og et svært lavt tempo i starten.


(Saken fortsetter under bildet):

j19 page

INTERVJU:  Stas å bli viet fortjent oppmerksomhet etter finaleseieren
Foto: PRIVAT


Tungt i starten

-1 omgang er det tunge bein, og vi får et mål i mot allerede etter ti minutter, men jentene bestemmer seg for å gå ut i 2.omgang og trøkke til i de siste 30 minuttene av årets Norway Cup, forteller hun.

Og det gjorde susen.

-Mange av spillerne har småskader, og det har blitt mange kamper på dem. Men likevel klarer vi å få til spillet vårt og scorer to mål og vinner fortjent. Så nå er lagledere og trenere veldig stolte av jentene våre, sier Susanne Vatnehol.