silvol01

SATTE MÅLET:   Elias Dahlberg (t.v) satte Vikas eneste mål mot Volda i 2.kvalikrunde til NM. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Volda videre

Spjelkavik ute av cupen etter tap mot Volda.

silfotbanner

byline friwal                                5.april 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- VOLDA (0-0) 1-2: Forholdsvis godt oppmøte på kunstgresset til Spjelkavik denne onsdags kvelden, et publikum som nok ble en tanke overasket.

facebookknapp

Favoritter

For mange hadde nok regnet med at Spjelkavik skulle kunne hamle opp med 4.divisjonslaget Volda. Slik gikk det ikke.

Etter en førsteomgang som bølget fram og tilbake, til dels kjedelig fotball, så hadde Vika flere gode sjanser med skudd på tverrligger, like utenfor, eller direkte på keeper.

Nytteløst press

I andre omgang var spillerne knapt kommet på banen før Voldas Justinas Busmic satte ballen i vikaburet.

Snaue seks minutter senere gjorde Fredrik Kvalsnes det samme, og sørget for at Spjelkavik fikk dårlig tid.

Vika presset på, og da Elias Dahlberg reduserte til 1-2 øynet Vika et håp og startet et enda større press på gjestene. Men til ingen nytte.

Volda går videre til første ordinære runde.

Spjelkavik på sin side får legge kampen bak seg og se mot første runde i Norsk Tipping-ligaen lørdag 14.april, der de møter Træff klokken 16.00.