silfol05

4-0:   Roald Runde startet målkalaset mot Follo, og som ga keeper Oliver Petersen en dårlig dag i buret. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Målrik Vikaseier

Vika med årsbeste mot Follo

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN .

silfotbanner

byline friwal                                11.juni 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Follo (2-0) 4-0:  Søndag kunne Spjelkavik notere seg for sin største seier i ligaen, kun overgått av NM-kvalikkampen mot Hareid i mars på 9-1.

facebookknapp

Herrer på eget gress

Det var ikke noen hvem som helst Vika tok imot på sin første kamp på naturgresset. For Follo ligger som topp tre på Norsk Tipping-ligaen med 19 poeng, Vika hadde ti før kampstart søndag.

Målet var klart. Follo skulle ikke dra fra Spjelkavika med flere poeng enn de kom. Og det ordnet vikagutta greit fra start til slutt.

For helt fra start var det klart hvem som var herrer på naturgresset til SIL, som endelig har fått en rimelig god grønnfarge.

Vika hadde taket på et forholdsvis ungt Follo-lag, og hadde målsjanser allerede de første minuttene av kampen.

To før pause

Follo dro seg litt mer inn i kampen etter kvarteret og fikk mer ball. Samtidig klarte de å komme seg høyere på banen. Men Vika slapp aldri gjestene inn i styringen i kampen, og like før halvtimen satte Roald Runde ballen i mål etter et supert høydespark.

Follo-keeper Oliver Petersen har nok sett bedre dager i buret. For minuttet før pause er det Lars Austnes som etter et frispark setter ballen i mål. Og det skjer etter flere store sjanser til Spjelkavik. Fortjent pauseresultat 2-0.

Lars Austnes ble kåret til beste vikaspiller etter kampen. (bildet).

(Saken fortsetter under bildet):

silfol34

DAGENS VIKASPILLER:  Lars Jensen Austnes satte 2-0 målet for Vika, og ble kåret til beste Vikaspiller etter kampen.

Også i andre omgang er det Vika som leder dansen, og keeper Petersen slipper med skrekken flere ganger de innledende minuttene av omgangen.

Men så er det slutt på hellet til keeper Oliver. To raske vika-mål punkterer Follo for resten av kampen.

Først Elias Stenseth Dahlberg, deretter Vegar Skulstad.

Spjelkavik fikk en fortjent, og ikke minst viktig seier, og spilte kanskje sin beste ligakamp denne sesongen, og ligger på 6.plass å på tabellen. Da passet det bra med korpsmusikk og drill av Spjelkavik skolekorps i pausa.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)