sil red18

1-2:   Vika-keeper Oskar Moltubakk Flatlandsmo var sjanseløs etter to frispark fra Ready. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Det så fint ut i starten

Sola skinte på resultattavla før pause.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal                                7.oktober 2018

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Ready (1-0) 1-2: Spjelkavik tok mot oslolaget Ready på kunstgresset etter forrige, svært så fuktige hjemmekamp mot Rilindja.

facebookknapp

Mintes Pål Olsen

Begge lag stilte med sørgebånd på kamp i forbindelse med Pål Torgeir Ingebrigtsen Olsens bortgang sist torsdag.

Pål har i mange år vært en viktig brikke i SIL-fotball, spesielt for A-laget der han hadde flere viktige roller.

Pål gikk bort etter lang tids sykdom og vil bli dypt savnet, sa leder for fotballgruppa Knut A.Mo, før det ble holdt et minutts stillhet for å minnes en god og kjær fotballvenn og kamerat.

Begynte bra

For Spjelkavik begynte kampen bra der laget tok føring fra første minutt. Og allerede etter åtte minutter fikk ballen føle nota, men det ble med følelsen, før dommer Even Myrheim blåste av for offside.

Vika fortsatte å trykke på helt til Ready kom mer med i kampen. Men ikke mer enn at Elias Stenseth Dahlberg kunne sette dagens første mål, og det av det vakre slaget.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

To på rappen

Ready hadde så absolutt ikke tenkt å returnere til storbyen uten poeng i bagasen, og det gjorde de ikke heller.

Etter pause kom trykket fra oslolaget, og det betalte seg med to mål, begge etter frispark fra omtrent samme sted. Og begge målene kom i løpet av fire minutter.

Nå begynner kampen å valse litt fram og tilbake. Spjelkavik trykker på med blant annet nykommer Øyvind Heia (bildet), som av juryen ble kåret til Dagens Vikaspiller. Men det ville seg bare ikke.

Ready lå med ti mann i forsvar og gjorde det vanskelig for Vika å sikre i alle fall et poeng fra oppgjøret.

(Saken fortsetter under bildet):

sil red22

DAGENS VIKASPILLER:  Nykommer Øyvind Heia ble kåret til kampens beste vikaspiller.

Tett på tabellen

På tabellen er det like tett som regnbygene de siste ukene.

Herd vant sin kamp og har 28 poeng og tiendeplassen på tabellen.

Derfra og opp til Drøbak-Frogn på fjerdeplassen er det kun seks små poeng. Spjelkavik ligger på åttendeplass med 30 poeng. Samme poengsum som Ullern på plassen over.

Den avbrutte kampen mot Rilindja skal etter planen spilles onsdag 10.oktober klokken 16.00.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)