KLAR TIL DYST: Det er et sammensatt lag mellom SIL håndball og Langevåg IL som skal møte tilreisende lag i Bringserien. . Foto: SIL/LIL


Møte blant de beste

Det er lag blant de beste som skal møte SIL/LIL laget søndag.

 


Av: Carl Johan Pettersen  1.januar 2019


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | HÅNDBALL: Søndag er det igjen klart for spill i Bringserien, og denne gang møtes lagene i Borgundhallen.

 

facebookknapp

 

Blant de beste

Bringserien for gutter og jenter i alderen 16 år er en nasjonal serie der lagene møtes gjennom fem helger i ulike haller rundt om i Norge.

Og det er de beste lagene i årsklassen som møtes til dyst, noe som er en fantastisk arena for utvikling for de som ønsker å trene mer og satse på håndballen.

Håndball er i vinden som aldri før. Og nasjonalt og internasjonalt er det ikke bare de norske damene som hevder seg. Også gutta gjør seg bemerket som aldri før.

 

Samarbeid

Igjen er samarbeidslaget der Spjelkavik håndball er med, tildelt et hjemmearrangement som vil være med å løfte interessen for håndball lokalt.

Derfor håper arrangørklubbene at unge gutter og jenter kommer for å se på sitt lokale G16-lag i aksjon mot de tilreisende lagene.

Fra SIL håndball er samarbeidet med naboklubbene viktig, heter det fra klubben.

Dette ved å legge til rette for at lokale talenter skal kunne få oppleve dette hvert år. Og søndag skjer det i Borgundhallen.

 

Flere kamper

Det spilles tre kamper i Bring G16 kommende søndag. Klokken 10.00 skal SIL/Langevåg i aksjon mot HK 72 Sande, før sistnevnte møter Drøbak / Frogn klokken 13.00. Vika og Langevåg skal møte Drøbak / Frogn klokken 16.00.

Også mellom kampene blir det håndballspenning, da er det kamper for Jente 13 og Jente 14. Der deltar Volda, Blindheim og Hødd.

Borgundhallen er altså stedet for håndballfart og moro denne søndagen. Og om du vil følge SIL G16 på facebook, så klikk deg inn for mer informasjon.