FØRSTE I DRAKTA:  Tobias Aarseth Heggem satte kampens eneste mål da Spjelkavik møtte Træff, og det var spillerens første mål i vikadrakta. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Presset mest

Målene satt langt inne på Spjelkavik stadion, og det ene som kom sikret hjemmelaget tre poeng.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal

25.mai 2019

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Træff 0-0) 1-0: Spjelkavik møtte moldelaget Træff når sjuende runde skulle spilles, hjemme på Spjelkavik stadion.

Hjemmesterk

Fire hjemmekamper har Vika spilt denne sesongen, derav en NM-kamp som endte med 2-4 tap mot Brattvåg.

To seiere og en uavgjort så langt på hjemmebane, inkludert dagens kamp mot Træff, det viser et vikalag med tendenser til å være hjemmesterk.

Ligger tett

De to lagene følger hverandre tett på tabellen, og begge har 11 poeng etter dagens oppgjør, men med Vika på fjerdeplassen, en over Træff.

Og det tette kjøret mellom lagene kom godt til utrykk på banen.

Første omgang ble målløs, og kampen bølget fram og tilbake, men med Spjelkavik mest i føring.

Første i drakta

I andre omgang fortsatte trenden fra første omgang, og fortsatt var det Spjelkavik som førte.

Seksti minutter ut i kampen får vikas Tobias Aarseth Heggem tak på ballen og sender den bak gjestenes keeper.

Dette er Tobias sitt første mål i vikadrakta, etter åtte kamper. Den tidligere Aafk2-spilleren har 59 kamper bak seg for for Aafk2, der han har satt tretten mål.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)