UREDD: Silkehansker var det ikke snakk om når store karer fra Lørenskog møtte dagens uredde debutant Nataniel Iserni Jønsson lørdag. Et av Spjelkavik sine lyspunkt er nettopp at det gror godt i vikafotballen. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Topplaga unnagjort

Mannskapsmangel preger Spjelkavik, men det gror godt i underavdelingene.

 

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner


byline friwal

18.august 2019baronen pageann

 

Spjelkavika.no | SIL- Lørenskog (0-1) 0-2: Når lyset forsvinner ser en etter lyspunkt. Det velger også vi å gjøre etter lørdagens kamp mot Lørenskog.

 

Vika på søken

Likevel, Spjelkavik klarte uavgjort i begge sine første kamper mot topplagene Eidsvold TF og Lørenskog, men de samme lagene ga to forsmedelige tap på rappen.

Noe har skjedd, for med flere sentrale spillere ute av laget har også mye av krydderet forsvunnet. Tilbake står et lag som leter litt etter både spillerglede og tillit på egne ferdigheter.

Spjelkavik ligger på 6.plass på tabellen, så ferdigheter vet alle at laget har. Trolig dreier det seg om å finne seg selv når noen har forsvunnet.

 

Lyspunkt

Men det gror godt i Spjelkavik-fotballen.

Dagens lyspunkt var debutant og juniorspiller Nataniel Iserni Jønsson som kom inn med både spillerglede, vilje og ferdigheter.

At Frode Fagermo nå kaster blikket på flere juniorspillere som er ivrige på trening, og som spisser sin kompetanse lover godt.

Nataniel brydde seg fint lite om storvokste spillere fra Lørenskog. Hadde spilletiden blitt lenger (kom inn etter 83 minutt) kunne vikagutten raskt ha servert en målgivende, for langt unna var han ikke.

 

Waagan blir

Positivt er det også at Anders Waagan trolig forblir vikaspiller ut sesongen, og at topplagene når har fått sine seks poeng.

Neste kamp er mot Sunndal, et lag som ligger med hodet like over bunnstreken. Slike lag skal en ikke ta for lett på, men Spjelkavik kan opparbeide seg litt mer tillit om de slår nordmøringene.

Ole-Marius Forsberg satte begge målene for gjestene. Det første etter kun ti minutter, det andre etter 61 minutt.

 

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)

SE BILDENE | REPORTASJE | FRA KAMPEN

sil_lor_01
sil_lor_02
sil_lor_03
sil_lor_04
sil_lor_05
sil_lor_06
sil_lor_07
sil_lor_08
sil_lor_09
sil_lor_10
sil_lor_11
sil_lor_12
sil_lor_13
sil_lor_14
sil_lor_15
sil_lor_16
sil_lor_17
sil_lor_18
01/18 
start stop bwd fwd

BILDENE: Her kan du se bilder fra kampen mot Lørenskog. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG/ Spjelkavika.no

 

HER FINNER DU KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAGET