g14fot_01.JPG
« 1 of 43 »

(KLIKK på bildet for å sette i gang bildeserien på full skjerm, eller bla selv).
KRETSMESTERE:
  Gutta fra G14 ble for sterke for gjestene fra Dalsbygda. 7-1 sørget for at Spjelkavik 2005 ble kretsmestere 2019.Video: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Samhold hele veien

-En herlig reise i sju år, sier trener Magne Aarsnes om de nye kretsmesterne.

 

SE BILDESERIE OVER.

silfotbanner


byline friwal

2.november 2019baronen pageann

 

Spjelkavika.no | REPORTASJE FOTBALL: Det var et stolt trenerteam som sto langs bana på kunstgresset til Spjelkavik IL lørdag. Vinden var bitende, men det som skjedde på bana varmet.

 

-Herlig reise

-For en herlig reise det har vært å følge dette laget siden oppstarten da gutta begynte i 1.klasse for over sju år siden, forteller Magne Aarsnes, en av flere trenere som har fulgt den sammensveisa gjengen tett disse årene.

 -Vi fikk tidlig på plass et solid trenerteam, og ikke minst en sterk foreldregruppe. Det har vært en avgjørende suksessfaktor. Selvoppnevnt sportsdirektør Kurt Svendsen har hatt det overordnede ansvaret i mange år. De siste årene er det Vidar Finnøy som har styrt skuta. De og alle foreldrene skal ha stor takk for innsatsen, sier han.


(Saken fortsetter under bildet):

TRENER: Magne Aarsnes er en av mange trenere som har fulgt 2005 kullet på fotballbanen i all slags vær. Her under en kamp i fjor
-Det har vært en utrolig reise, sier han..
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Dyktige

Spjelkavik sin 2005 gruppe er entusiastiske og dyktige. Både i fjor og i årets Norway Cup kom laget seg til A-sluttspillet. I fjor røk laget ut på golden goal, i år tapte de mot Molde på straffekonkurranse.

Av ferske meritter kan en nevne seier i Vigra Cup 7-er fotball i høst, og nå altså kretsmestere 2019.

 

Solid seier

Rammen var satt med flott innmarsj og musikk da Spjelkavik G14 og Dalsfjorden IL entret banen med solid publikumsstøtte.

Dalsfjord IL har et godt G14-lag, men nå møtte de overmakten aldeles.

To ganger 35 minutter sørget for sju hjemmemål. Gjestene måtte nøye seg med ett.


(Saken fortsetter under bildet):

NORWAY CUP: Spillere fra 2005 gruppa deltok i Norway Cup i fjor og i år. Her fra i fjor da laget røk ut etter straffekonk mot Molde.
Foto: PRIVAT


Engasjerte

-Vi har vært en rekke trenere som har vært engasjert i spillergruppa opp gjennom årene.

Thomas Bjermeland, Øystein Ulla, Torbjørn Groven, Vidar Finnøy, Kurt Svendsen, Kurt Alnes, Jo Nymo Matland, Trond Molvær, Ole Andreas Kvalsvik, Karl Idar Vik og meg selv. Så en skjønner at dette har engasjert, sier Magne Aarsnes.

De første årene ble spillergruppa delt inn i tre fire jevne lag når de deltok i turneringer.

Oppskriften på gode prestasjoner mener han ligger i å skape selvtillit, håp og en positiv sportslig utvikling. Og det er en aktiv gruppe som har deltatt i nesten alt av cuper og turneringer nasjonalt og lokalt.

 

Å skape suksess

Alle lag har avskalling. Men fortsatt består spillergruppa av 18 gutter som spiller både underholdende og presis fotball som imponerer.

Gruppa har i år stilt med et 11-lag i 1.divisjon og et 7-lag som også er i 1.divisjon.

-Vi har forsøkt å gi alle spillerne muligheter på begge lagene, og sportslig suksess har det blitt. En kan si vi er veldig fornøyd med at 11-laget tok en solid 3.plass bak Hødd og Herd, og at vi nå kan titulere oss som kretsmestere på 7-fotball.

Markeringen kommer på Color Line under siste hjemmekamp for Aafk. Der stiller alle sammen, forteller han.


(Saken fortsetter under bildet):

SAMHOLD: Spillere fra 2005 gruppa for to år siden under en turnering.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Ungdom

Barna, som for sju år siden sto med undring og forventning i blikket har blitt ungdommer.

En epoke er over, for neste år blir gutta Spjelkavik IL sitt neste G16-lag. Dermed øker forventningene. Den oppgaven er Magne Aarsnes og de andre klar for.

-Ja. Vi skal gjøre vårt for å legge til rette for en god treningshverdag. Og så håper vi alle blir med videre, kanskje noen kommer tilbake også.

-Er Spjelkavik fotball en god arena for utvikling?

-Ja, det føler jeg meg veldig trygg på. Også at det vil være det i fortsettelsen. Også å gi gode muligheter til de som ønsker å satse, sier Magne Aarsnes.

 

Vi gratulerer gutta med tittelen!

 

 

HER FINNER DU KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAGET