« 1 of 20 »

KAMPEN I BILDER: Se bildeserie fra kampen mellom Spjelkavik og Lillehammer og Fåberg her. (Klikk på bildet for full skjermsvisning). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Ble tøft

Men Vika holdt godt følge i deler av kampen.

Tøff motstander

Oppgjøret mot Lillehammer og Fåberg håndball, LFH09 ble akkurat så tøft som spjelkaviktrener Peter Pucelj hadde regnet med på forhånd.

-Ja dette visste vi var en tøff motstander. De kom hit til Borgundhallen med betraktelig mer rutine og spilleerfaring, forteller en smilende Peter etter kampet.

For han har egentlig god grunn til å smile, tross det kanskje forventede tapet mot lillehamringene.

Straffediskusjon

-Det går litt opp og ned, og når motstanderen får ei luke, som her, så krever det rutine å komme tilbake. Det er ikke lett, men vi holder med i store deler av kampen.

-Seks av målene til LFH09 var fra sjumeteren, mot ett for Spjelkavik, og det var litt ampert mot dommerne en stund. Var det grunn til det?

-Det er vanskelig å si hundre prosent om en straffe er riktig, og de kan jo gjøre feil her og der. Jeg føler de hadde så likt begge veier, selv om det er et par situasjoner med skarp vinkel som er litt vanskelig.

Vanskelig å stoppe

-Dere får også en del mål mot dere på returer?

-Det er Lillehammers største våpen. Det er vanskelig å stoppe dem når de kommer i full fart.

-Og oppsummert?

(Saken fortsetter under bildet):

SATTE FLEST: Simen Angell Haugen (midten) satte sju av målene til Spjelkavik.

Spennende tider

-En fantastisk kamp. Tre født i 04 hadde vi med, og de viser at de kan spille på dette nivået. Det skal vi glede oss over i tiden framover.

-Nå skal vi jobbe med bedre spillerutine og teknikker. Dette var en fantastisk trening for oss, sier Peter Pucelj, som møter Charlottenlund hjemme neste søndag.

-Det er et lag som er mer som oss. Unge spillere som søker mer erfaring og rutine, så det kan bli jevnere, sier han.

Økte gapet

Spjelkavik holdt godt med LFH09 i perioder, og spesielt de første tolv minuttene av første omgang.

Men sakte men sikkert økte gjestene luka ned til Spjelkavik, og første omgang endte 10-18.

Pauseresultatet oppsummerer på mange måter forskjellen som fortsatt utover andre omgang.

Luka var kommet, og lå og tangerte en sju og åttemålsledelse det aller meste av kampen, for Spjelkavik ga seg ikke utover omgangen.
Kun i sluttminuttene økte luken, som ble elleve mål med resultatet 23-34.