sil bergs20

TRE MÅL:   Tore Johan Gjerde (t.v) og Benjamin Skulstad Sunde sørget for de tre målene Spjelkavik fikk mot Bergsøy lørdag. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Komfortabel seier til Vika

Gjerde og Sunde: Tre mål og tre poeng.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                   12.juni.2016

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL- Bergsøy (2-0) 3-0: En fin fotballdag med alt for lite publikum da Spjelkavik møtte rederlaget Bergsøy.

Det var Bergsøy som først kom i nærkontakt med motstanderens keeper under lørdagens kamp på naturgresset til Vika.

faceknapp

Men keeper gjør som keepere skal, viser fram en god redning.

Tospann

Navnene Gjerde og Sunde skulle står bak tre poeng denne ettermiddagen.

Først får Tore Johan Gjerde kranglet ballen inn i Bergsøys mål. Snaue tjueåtte minutter senere serverer samme Tore Johan en ball til Benjamin Skulstad Sunde inne i boksen.

Sjanser til gjestene

Like før pause holdt gjestene på å få en redusering.

(Saken fortsetter under bildet).

sil bergs18

STRAFFE Vikas Markus Kampenes felles av Oli Birgirson som pådrar seg gult kort og straffespark mot seg.

Eirik Kristiansen sender av gårde ei kanonkule som hadde gått helt opp i Fremmerholen om ikke tverrliggeren hadde tatt mot.

2-0 til pause.

Straffe

I andre omgang kommer Bergsøy litt mer med i kampen. Vika blir til tider presset på egen halvdel, og også nå er det Bergsøy som får den første sjansen etter et frispark.

Etter en klar takling innenfor sekstenmeteren blåser dommer Torgeir Halsen til straffe tjue minutt ut i omgangen.

Markus Kampenes kommer på løp etter å ha fått fri ballen, men inne i sekstenmeteren når Bergsøys Sveinn Oli Birgison ham igjen like til venstre for mål. Kampenes ble felt og Birgisson pådrar seg gult kort og straffe.

Benjamin Skulstad Sunde sender ballen trygt og greit i mål. 3-0 til Vika.