jente14 page2

BILDETEKST:   Guro, Line, Vilde, Andrea, Malene, Tale, June, Rebecca, Anette, Celina, Lise og Kirsti har jublet mer enn en gang under Norway Cup. Foto: PRIVAT


Vikakampene som har alt

Seire, jubel, tap, tårer, glede, heiarop og et aldri så lite familiedrama om familiens ære.

 

silfotbanner


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                              4.august.2016


naf 480page

Spjelkavika.no | norway cup: Norway Cup er godt i gang, og Spjelkavik IL stiller med fire lag i turneringen, og de gjør det meget godt.

Og ikke minst har kampene alle ingredienser som skal til, med jubel, seire, tap og et lite familieoppgjør.

 

facebookknapp

 

Jente 14 år

Det er jenter og gutter 14 og 16 år som deltar med to lag hver under årets Norway Cup, og det jubles i røde vikadrakter flere ganger daglig på de forskjellige kamparenaene.

 

Gutt 16 år som spilte 11er fotball tapte dessverre til 64-delsfinale mot Kolbotn, men 16-åringenes 7er lag er fortsatt med i turneringene.

 

Jente 14 år spiller 7er fotball med trenerne Kristin Hoff, Roar Henriksen og lagleder Anita Magerholm på sidelinjen.

 

-Vi vant nå vårt første sluttspillkamp 1-0 mot Raumnes-Årnes i en tett og jevn 16-delsfinale, sier lagleder Anita Magerholm til spjelkavika.no.

 

Laget hennes vant alle de innledende kampene med målforskjell 10-0.

 

Spillerne Guro hoff, Line Magerholm, Vilde Hareide, Andrea Henriksen, Malene Larsen, Tale Søreide, June Thorkildsen, Rebecca Nilsen, Anette Volstad, Celina Bjørkavåg, Lise Lotte Vegsund og Kristi Skaro kan mer enn å spille fotball; de kan juble. Og det har de tenkt å fortsette med.

 

Laget skal i dag spille åttendedelsfinale.

 

Gutt 14 år

Spjelkavik gutt 14 år deltar med 16 spillere i sitt 11er-lag og møter gikk til 16-delsfinale i dag.

 

Laget trenes av Roar Jønsson og Jørn Killingmo (som i følge Jønsson har ekte Maurinho-takter på feltet).

 

I tillegg til to i støtteapparatet gyver gutta på en hver motstander med vika-ære i blikket.

Søndag spilte de uavgjort 2-2 mot et godt lag fra Elnesvågen der Kristian Engås sørget for vikamåla.

 

(Saken fortsetter under bildet)

gutt14 page2

 SEIER:  Guttene fra G14 til Vika takker Valder for kampen. Foto: PRIVAT

 

Oksene fra Vika

-Neste kamp ble en ”slitekamp” der vi til slutt fikk hull på byllen med 1-0 seier mot Sund. Elias Aandal Tøsse sto for nettkjenningen, sier Roar Jønsson til spjelkavika.no.

 

-Kamp nummer tre ble en ”rotekamp” mot Åkra IL, men der Halvor Skaro og Andreas Sand Wiig sørget for 2-1 da dommeren blåste for kampslutt.

 

Vi lå da under etter første omgang, sier Jønsson som sammen med makker Killingmo kunne notere seg at laget deres endte som gruppetoer før A-sluttspillet.

Og nå ble det vinn eller forsvinn for gutta i G14.

 

-Oksene fra Spjelkavika våknet onsdag og tok en enkel 2-0 seier mot Hasle/Løren, sier Jønsson som skryter av mye godt spill fra gutta.

 

Familieoppgjør

Og det kunne han trenge, for nå ble det familiedrama i Norway Cup. Jønsson mot Jønsson, Vika mot Valder.

 

(saken fortsetter under bildet)

jonsson page

FAMILIEOPPGJØR  Søskenbarna Roar (Spjelkavik) og Ronny (IL Valder) med sønnene Nataniel (Spjelkavik) og Mathias (IL Valder) møttes som trenere og spillere. Roar kunne stolt slå fast at familieæren til slutt ble værende i Spjelkavika. -Men han fikk en klem. Vi er ikke verre på det, sier Roar Jønsson til spjelkavika.no. Foto: PRIVAT

 

De to trenersøskenbarna Roar og Ronny, og deres sønner Nataniel (Vika) og Mathias (Valder) skulle se hverandre i hvitøyet på og ved bana.

 

IL Valder er Roars tidligere ”hjemmelag”, det er der han har spilt fotball i alle år, og det er der den tjukkeste slekta befinner seg. Nå var det oppgjørets time.

Fire blad Jønsson gikk til dyst sammen med resten av laga, og om Roar er kortest av de to søskenbarna, så trakk han det lengste strået. Denne gangen.

 

-Det ble jo alt annet enn en spennende kamp. Som nevnt; oksene fra Spjelkavik var våknet og feide Valder av banen med 4-0 av Kristian Engås med to mål, og Halvor Skaro og Eirik Koppen Vågnes med de to andre.

 

-Og familieæren?

-Den er godt plassert i Vika. Men Ronny fikk en klem. Vi er ikke verre på det, sier en glad Roar Jønsson, til tross for at treneren i dag måtte konstatere snipp snapp snute.

 

-Vi tapte 3-0 mot et formsterkt Gjøvik/Lyn i 16-delsfinalen. Et godt lag, så for oss er det altså snipp snapp snute for denne gang.

 

 

KOMMENDE KAMPER FOR A-LAGET

05 august         Spjelkavik – Rollon

19.august         Spjelkavik – Volda

02.september   Spjelkavik – Herd

19.september   Spjelkavik – Sogndal2

08.oktober        Spjelkavik – Aafk2

15.oktober        Spjelkavik – Surnadal

 

Aktuelle linker

Her finner du sesongen for Spjelkavik Fotball A-laget og mer info.

Her er tabellen for 3.div menn

Her er Spjelkavik IL Fotball sine web-sider