sil rollon20

REDDET DAGEN:   Spjelkaviks Andreas Olsen sørget for at alle tre poengene ble igjen i Vika etter et flott mål en snau time ut i kampen. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

- Vi kunne scoret mer i kveld

Frode Fagermo etter kampen.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN

silfotbanner

byline pk                       6.august.2016

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL- Rollon (0-0) 1-0:  Vika hadde mange sjanser på mål gjennom hele kampen, men klarte ikke helt å avslutte da det gjaldt som mest.

Høyt tempo i 90 minutter, med mye knall og fall fikk også dommer Øyvind Nesdal Birkeland til å blåse i fløyta.

facebookknapp

Sju gule og ett rødt

Totalt 7 gule og 1 rødt ble det. Det første gule kom etter 38 minutter da Rollon spiller Erik Farstad Hamnes taklet stygt.

Deretter var det fint fint spill ut omgangen. En ny stygg takling kom 62 minutter inn i 2 omgang av Aleksander Skarbø Steffensen noe som gjorde at dommer Birkeland blåste av tvert.

Første kort til Spjelkavik stod målscorer Andreas Olsen for etter 71 minutter.

Deretter måtte dommer opp med kortet hele tre ganger innen 10 minutter, først et til Vika spiller Daniel Stensøe etter en takling på midtbanen før Rollon spiller Eivind Nordstrand kaster seg ut i en ny grisetakling få minutt senere.

Ikke mer enn 1 minutt senere står Vika spiller Emil Viddal i kø foran dommeren for å motta sitt kort.

Rollon spiller Malte Niklas Norling sørger for enda et gult til Rollon, før Vika spiller Emil Viddal pådrar seg sitt sitt andre gule kort å overtid og får marsjordre fra dommer Birkeland.

Presset høyt

Vika presset høyt hele kampen, men vika trener Frode Fagermo er ikke helt fornøyd.

-Vi kunne scoret mere mål i kveld, fortalte vikatrener Frode Fagermo til Spjelkavika.no etter oppgjøret.

-Vi var best gjennom hele kampen, men kunne fått til mye mer.

Første halvdel av 1 omgang hadde Spjelkavika mange sjanser mot mål, men Rollon keeper Jonas Bigseth Mathiesen stod som en bauta og reddet Rollon fra et tap som kunne vært mye værre.

I 2 omgang hadde Rollon flere sjanser på Vikas banehalvdel, men heller ikke de klarte å få ballen inn i nettet.

Men etter 59 minutter er Vika spiller Andreas Olsen våken på en retur fra en dødball og setter ballen inn bak Rollon keeper Mathiesen.

2.plass på tabellen

Etter seieren mot Rollon i dag klatret Spjelkavik opp på 2 plass på tabellen, og ligger nå og stanger under Herd som leder serien med 7 poeng over Vikas 30 poeng.

Rollon ligger nå nest nederst på tabellen med 9 poeng.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)