runde page

STARTET MÅLFESTEN:   Roald Andreas Runde fikk første store sjanse etter et par minutt, men sørget for 1-0 til pause. I andre omgang fortsatte Vika, og da med målkalas mot et tidvis lammet Sogndal2. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

- Fantastisk å være tilbake

Marco Iserni Jønsson (19) kom tilbake etter over tre måneders skademareritt, til målkalas og egen scoring på overtid.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

silfotbanner

byline friwal         byline pk                       19.September.2016

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL- Sogndal2 (1-0) 5-0: Sju minutter før full tid slipper Frode Fagermo inn den langtidsskadde vikagutten Marco Iserni Jønsson, og det på stillingen 4-0 til Spjelkavik.

facebookknapp

Ser framover

Men Marco har ventet lenge på å få vist seg fram i vikadrakta, og aktet slett ikke å la de sju minuttene som sto igjen av kampen gå over i historien som fylltid som innbytter. Og to minutter på overtid får 19-åringen sjansen, og utnytter den til fulle.

Marco satte pynten på kaka til full jubel fra publikum, selv om seieren var sikret, og Sogndal2 hadde forsont seg med skjebnen om en fem timers poengløs retur hjem i buss.

For dette unte vi og alle på stadion Marco.

(Saken fortsetter under bildet):

marco2 page
GRATULERES:
Familie, lagkamerater, og ballguttene gratulerte Marco Iserni Jønsson både med returen og scoringen.

-Hvordan var det å være tilbake igjen, og med scoring?

-Helt fantastisk. Nå har jeg vært ute med skade i tre og en halv måned, så det å være tilbake i stallen smakte godt, forteller en glad Marco til spjelkavika.no etter kampen.

Familie og lagkamerater gratulerte 19-åringen, som ser positivt på fotballframtiden. (Bildet over).

-Jeg har gjort det godt på trening etter at jeg kom tilbake, så jeg ser fram til å jobbe bra framover.

-Hva synes du om kampen mot Sogndal totaltsett?

-Vi spilte veldig godt, og spillet vårt klaffet perfekt. Å få komme tilbake og få være med på å vinne 5-0 var godt, sier han.

Gledelig

Trener Frode Fagermo gleder seg over å ha Marco tilbake i troppen.

-Ja, det er gledelig å endelig ha ham tilbake etter å ha vært borte fra oss i over tre måneder på grunn av skade.

-Marco har trent godt i laget etter returen, så å ha ham tilbake i god form er flott, sier Fagermo.

Roald Andre åpnet

Det var Roald Andreas Runde som åpnet kalaset etter 23 minutter, da har Spjelkavik hatt et solid grep på gjestene Sogndal2, og Runde holdt på å få satt inn en scoring allerede etter et par minutter.

Men målet ble omgangens eneste.

Ti minutt ut i andre omgang pådrar Sogndalingene seg en straffe mot seg, og solide Knut-Idar Dalhus gjør ingen feil når ballen skal finne nota.

Nevnte Dalhus er ikke bare dyktig på stillestående ball fra krittmerket, det oppdaget Sogndal-keeper Kristian Rutlin nok en gang bare to minutter etter straffen.

Nå er Sogndal2 dels ufarlige. Vika har et totalitært grep om kampen. Og trenerduoen Fagermo og Aarøy bytter ut spillere på stillingen 3-0, før Markus Kampenes på tampen av omgangen øker til 4-0, og så, på overtid, Marco Iserni-Jønsson til 5-0.

larsen page

TOK ALT:  Vika-keeper Tor Erik Larsen plukket effektivt ned det lille som kom av nedfallsfrukt fra Sogndal2.

Kunne satt fire fem til

-Vi spilte bra nok en gang, men vi kunne scora fire fem mål til, i alle fall.

-Vi roter litt med noen sjanser som kunne gått i mål, og det er noe vi må jobbe videre med, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med det gutta presterte i dag, oppsummerer Frode Fagermo.

På tabellen ligger Spjelkavik fortsatt på andreplass med 41 poeng, ti under Herd.

Under kommer Aalesund2 som et hurtigtog med en nesten ubeseiret seiersrekke på åtte kamper, om en ser bort fra tapet mot Herd sist uke. AaFK2 har 38 poeng, og Træff fra Molde 37, så mye kan skje før lagene går på sesongens fem siste kamper der full pott er 15 poeng. Spjelkavik møter AaFK2 hjemme 8.oktober i sin nest siste hjemmekamp for sesongen.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)