hoff page

TENKEBOKSEN:   Henrik Hoff har, etter en tid i tenkeboksen, kommet fram til at han nå trekker seg som daglig leder i AaFK. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


-Helt og holdent min avgjørelse

- Ingen dramatikk i dette, sier Hoff.


byline friwal                                21. desember. 2016


naf 480page

Spjelkavika.no | FOTBALL:  Henrik Hoff slutter etter 23 år som daglig leder i AaFK.

 

facebookknapp

 

-Min avgjørelse

-Det er helt og holdent min egen avgjørelse som jeg har kommet fram til etter å ha vært i tenkeboksen en tid. For meg er det ingen dramatikk i dette, sier Henrik Hoff i en pressemelding fra klubben nå i dag.

 

Hoff legger ikke skjul på at de siste årenes utfordringer har tæret på, samtidig som han tror at AaFK-konsernet kan være tjent med en ny daglig leder og et nytt ansikt utad.

Økonomiske utfordringer

Henrik Hoff innrømmer også at det har vært økonomiske utfrodringer som har eskalert de siste årene.

 

-Vi kan gjerne skylde på at næringslivet på Sunnmøre er inne i en vanskelig periode, men vi må nok også spørre oss selv om vi har vært flinke nok i en krevende omstillingsprosess, sier han.

Henrik Hoff har vært med på både opp- og nedturer med AaFK. Høydepunktene er nok to NM-titler, og tre år med spill i Europacupen.

Han har også vært med i en periode klubben har vært i Tippeligaen elleve år på rad.


(Saken fortsetter under bildet):

mjelde page

MYE AV ÆREN:  Styreleder i AaFK, Reidar Mjelde sier Henrik Hoff skal ha mye av æren for at AaFK i dag er en toppklubb. 
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Roser Hoff

Styreleder i AaFK, Reidar Mjelde ble først tirsdag informert av Henrik Hoff om avgjørelsen, og styreformannen skryter av Hoff, som går av i midten av januar.

 

-Vi tror mange mener som oss at Henrik skal ha mye av æren for AaFKs mange oppturer, og for at AaFK i dag er en toppklubb, sier Mjelde.

Styreformannen vil nå kalle inn til styremøte hvor det skal planlegges hvordan den videre prosessen skal gå for å få på plass en ny daglig leder.

Henrik Hoff stiller seg til disposisjon for klubben i en overgangsperiode.