sil eln 15

MOT TOPPEN:   Lukas Muldal Vad satte et mål i kampen mot Elnesvågen onsdag. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Nytt steg mot regionstoppen

Det begynte bedre enn det sluttet, men Vikas G16 tok nok et steg mot regionstoppen i håndball.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN.

byline friwal         byline pk                       19. januar. 2017

naf 480page

Spjelkavika.no | SIL G16 - Elnesvågen (15-10) 25-22:   Spjelkavik gutt 16 år åpnet friskest og scoret kampens 3 første mål, mens Elnesvågen satt sitt første etter 5 spilte minutter.

facebookknapp

Langt skritt

Vikas G16-lag tok et langt skritt mot målet om å bli regionsmestre i sin aldersgruppe da de møtte Elnesvågen i Borgundhallen onsdag.

Med godt oppfylte tribuner av publikum med kubjeller og sugen på håndballdrama gikk gutta på parketten for å ta dette lange steget.

Romsdalslaget skulle overvinnes, og de første minuttene levnet ingen tvil.

Første omgangen var preget av harde skudd, godt kontring spill og en tavle i hallen som ble satt ut av drift etter snaue 15 spilte minutter.
Deretter måtte de over på manuelle løsninger fram til kloke hoder fikk nullstilt telleverket, men kampen gikk sin glade gang videre, og telleverkstrøbbel la ingen demper på spillet.

(Saken fortsetter under bildene - Bildeserie nederst i saken):

sil eln 37

BANENS BESTE:  Stian Engvik Fosse ble kåret til dagens vikaspiller etter kampen.

sil eln 10

LANDSLAGSAKTUELLE:  Trener Thomas Buchart hadde også litt å pirke på mot toppscorerne Markus Buchardt (t.v) og Oliver K. Ness.

Kontroll

Spjelkavik hadde full kontroll under hele omgangen og kunne gå til pause med behagelige 15-10.

Men i andre omgang dabbet vikagutta litt av, noe som gjorde at Elnesvågen tok litt innpå i det som en stund så ut som en opphenting med valør.

Vika spilte greit, men det sprudlet kun i perioder.

Men romsdalingene på sin side hadde ikke helt dagen med seg og satt en del bomskudd. På enerådende kontringer kunne Elnesvågen bli for overivrig med derpå bomskudd på godt over meteren fra tverrliggeren. Spjelkavik vant fortjent oppgjøret

-Bra i første
-Vi har en bra første omgang, men detter litt av i andre, sier trener Thomas Buchardt til spjelkavika.no.

-Vi klarer ikke å holde trykket oppe som vi ønsker. Men det er et lag som spiller i Bring dette også, og vi vinner og da skal vi være fornøyd. Men det er alltids noe å jobbe med, sier treneren, som også har ett og annet på de to toppscorerne på laget, Oliver K. Ness og sønnen Markus Buchardt med henholdsvis seks og sju mål i oppgjøret.

-De to var på var på landslagssamling nå første uka i januar og har god spilleforståelse, men Oliver må jobbe litt mer med finte bevegelser, Markus litt mer med fysikk og skuddstyrke, men ellers så har de et godt miljø å trene i, og det er det som er viktig i hverdagen, sier Thomas Buchardt.

Nå skal Spjelkavik G16 ut i Bring-serien, som er den øverste serien i Norge. Der skal de møte Elverum og Charlottenlund i Trondheim kommende søndag.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)