sil aafk2 page

AVGJORDE:   Markus Kampenes avgjorde med sin scoring i 2.omgang. Trond Håkon Edøy scoret Vika sitt første mål etter frispark i 1.omgang. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Har score 19 og sluppet inn 2

Spjelkavik sitt A-lag er absolutt i rute. I fjor var de god, i år har de løftet seg enda et hakk, sier trener Frode Fagermo.

silfotbanner

byline friwal                                4. mars. 2017

Sbaronen pageannpjelkavika.no | SIL- Aafk2 (1-1) 2-1:  Spjelkavik er i rute, noe fredagens møte med Aafk2 ga et tydelig signal om.

-Under pari i 1.omgang

Ett mål fikk Aafk2 med seg, men Spjelkavik tok to og vant kampen til tross for at første omgang etter trener Frode Fagermos mening ikke holdt mål.

-Vi er godt under pari, Aafk2 klart best, og vi er ikke fornøyd med de første 45 minuttene.

-Dere får en scoring på dødball.

-Ja, den er grei. Trond Håkon Edøy er der, så der er vi dødelig effektiv. Men spillemessig mangler vi energi og trøkk, sier Frode Fagermo.

Best i andre

I andre omgang er Spjelkavik mer med, presser bedre og skaper sjanser.

facebookknapp

Markus Kampenes gir 2-1 til Vika, som også blir sluttresultatet, men han er ikke alene med press mot Aafk`s forsvar.

Mathias Eikenes hadde også noen gode sjanser.

Frode Fagermo ser også på de to omgangene som to svært forskjellige spillemessig.

-Andre omgang er en helt annen kategori.

Synes vi er klart best i andre omgang. Aafk2 har ikke ett skudd på mål etter hva jeg klarer å se. Og vi har fire fem farligheter, to i stanga og vinner fortjent.

Vi har spilt fem treningskamper, sluppet inn to og scora 19. Det sier egentlig alt.

-EN SPENNENDE AVDELING

frode page

I rute

29.mars er det første runde i NM. Er dere i rute?

-Ja, det vil jeg si at vi er.

Vi har tapt en. 1-0 mot Hødd på Straffe, og vunnet de andre kampene med store målforskjeller, inklusive 4-0 mot Træff i Molde.

-Og så slår vi et godt Aafk-lag her, med fire fem spillere som trener fast med A-laget.

Uten at vi overbeviser helt, men så mangler vi er fire fem mann vi også. Sondre Skulstad var borte, og vi startet med Knut-Idar Dalhus på benken fordi han har vært syk. Men du ser hvilken kapasitet han er når han kommer innpå.

Vi har hatt noen fantastiske treningskamper så langt.