g16gave page

HÅNDBALLGAVE:   Catherine Bradley Hessen og Frode Hessen i Blå Kors Ung fikk overlevert 41.000 kroner etter det svært så vellykkede arrangementet Spjelkavik G16 hadde i helga. Foto:Spjelkavik G16


41.000 til rustiltak for unge

Spjelkavik G16 i håndball kunne levere 41.000 kroner til Blå Kors Ung etter helgens arrangement.


byline friwal                                8. mars. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | HÅNDBALL: Søndag tok Spjelkavik G16 mot Viking TIF fra Bergen og Sandefjord TIF til tre kamper i BRING-serien. Det ga også mulighet til å gi en gave.

facebookknapp

Tap på banen

Det ble to tap i Spjelkavik G16 sine kamper. Den siste ble avgjort på aller siste sekund, men arrangementet kunne laget være stolte av.

 

-Jo, vi er fornøyd med arrangementet, selv om resultatene ikke ble helt slik vi håpet på håndballmessig, men det var to gode lag vi møtte, sier G16 trener Thomas Buckhardt til spjelkavika.no

 

Men et resultat kan trenerne og laget i alle fall være godt fornøyd med, og det er summen på gaven de før arrangementet tenkte å gi til Blå Kors Ung i Ålesund. Og der ble resultatet storslagent.


(Saken fortsetter under bildet):

g16 page

TAP:  Spjelkavik G16 tapte begge sine kamper søndag. Men arrangementet vant de med stående karrakter.
Foto: Spjelkavik G16


Tap på banen

Blå Kors Ung sine to representanter Catherine Bradley Hessen og Frode Hessen kunne ta mot hele 41.000 kroner til arbeidet innen rusforebyggende tiltak.

 

-Begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play er verdier til Norges Håndballforbund. Dette stiller vi oss bak og gir derfor vår støtte til Blå Kors Ung, sier Buchardt.

G16-laget med foreldre og lagledelse ordnet et supert arrangement for to tilreisende lag, og i tillegg flere jenteklasser som fikk spille kamper inn i mellom de tre BRING-kampene som skulle spilles.

 

Sendt direkte

Spjelkavika Mediesmie og Spjelkavika.no overførte kampene direkte for Spjelkavik G16.

Tre kamper direkte overført i en til sammen sju timer lang sending.

To av kampene har vi liggende lagret, og du kan se dem nedenfor.

 

DIREKTESTREAMEN:   Her kan du se direktestreamen Sspjelkavika.no sendte sist søndag. Den første kampen er dessverre ikke med på opptaket. Video: EINAR GAASEIDE - PER KRISTIAN OLSEN - FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no