JUBILERTE:   Tor Hogne Aarøy ble 40 år 20.mars, og det ble selvfølgelig markert selv om laget var på treningsopphold i Spania. Laget kjøpte manpurse i gave, og leder for fotballgruppa i SIL. Knut A. Mo foretok et lite bursdagsintervju du kan se over. Video: KNUT A. MO

Sydenbrune og klar for kamp

Etter ei uke i Spania og en formidabel oppkjøring, er A-laget klar for første kamp.

SE  VIDEO OVER.

silfotbanner


byline friwal                                28. mars. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | REPORTASJE: A-laget til Spjelkavik har hatt en formidabel oppkjøring til sesongstart. Nå er de solbrune og klar for dyst.

 

facebookknapp

 

Seier og bursdag

På syv treningskamper har Spjelkavik scora 25 og fått kun fire baklengs. Laget har vunnet alle sine treningskamper bortsett fra mot Hødd som vant 1-0 etter straffe.

Den siste kampen vant Spjelkavik mot CF Reddis i Spania.


 

LES OGSÅ: Den nye serien

-EN SPENNENDE AVDELING

frode page

 


For i siste del av oppkjøringen satte 29 spillere og lagledere fra A-laget seg på flyet til Spania for å ha ei uke med helt fokus på trening…og en 40-årsdag.

-Tor Hogne ble 40-år når vi var der nede. Og det måtte selvfølgelig feires, sier leder for SIL-fotball Knut A. Mo til spjelkavika.no.

-Det ble gjort stas på jubilanten med fine taler i tillegg til manpurse i gave fra gutta. Og selvfølgelig et jubileumsintervju på video, utført av meg, sier fotballsjefen.

(Se video øverst).

 

Solgte lodd

Laget dro til Salou, rundt en times kjøring utenfor Barcelona for å optimalisere sesongoppkjøringa.

 

-Det var flotte forhold og gode temperaturer, så det ble en fantastisk oppkjøring med en tur spillerne selv finansierte.

-Hvordan gjorde de det?

-Foruten klubbens støtte har de bedrevet både lotterisalg og dugnaderier, så de har virkelig stått på, sier Knut A.Mo.


 

 

(Saken fortsetter under bildet):

 

sykkelsil page

SOLGTE LODD:  Sykler gir god trening og en kommer seg fram. Og laget sørget selv for å komme seg til Spania på treningsopphold. -De solgte lodder og bedrev dugnaderier, forteller Knut A. Mo, leder for SIL-fotball.
Foto: KNUT A. MO.


 

Vant på "hybridgress"

Laget hadde tre fire gode treningsdager før oppholdet skulle ”testes” på det spanske semi-profesjonelle laget CF Reddis.

Gressmatta beskrives av trener Frode Fagermo som fabelaktig.

 

-Vi trente og spilte på en såkalt hybrid gressmatte. Skal si det rykka i foten og mer til. Men fakta er jo at trenerstaben er totalt ferdig som popstjerner, kvitterer treneren i sin kampdagbok.

 

Og den var lystig lesing.

2-1ledet Frode og Tor Hognes gutter etter første omgang. Og det gjentok seg i andre, for også da satte Vika to mål, og CF Reddis ett. Altså 4-2.

 

(Saken fortsetter under bildet):

tor frode page

KLAR:  Trenerduoen til A-laget, Frode Fagermo og Tor Hogne Aarøy er mett på treningskamper. Nå begynner alvoret, og de lokker med solbrune og topp motiverte spillere borte mot Tomrefjord i morgen.
Foto: KNUT A. MO

Mot Tomrefjord

Nå er Vika klar for sin første dyst med alvor denne sesongen. Klokka 18.00 blåses sesongens første kamp igang, og det på Vestnes. Da møter Spjelkavik Tomrefjord i NM-kvaliken, og Frode Fagermo kan lokke med mer enn en overlegen oppkjøring og gode resultater.

 

-Kampen spilles på ”krøllgress” på Vestnes, for de som har lyst å se et sydenbrunt Vika-lag fosse mot Ullevål.