sil rollon22

SJANSER:   Både Rollon og Spjelkavik kom til flere store sjanser i første omgang. Men det ble med 0-0 til pause. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Rollon tøffere enn en trodde

Men Spjelkavik gikk videre til neste NM-runde.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN

silfotbanner

byline pk                       4. april. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Rollon (0-0) 2-1: Han kom inn som et hurtigtog i feltet og avgjorde for SIL.

facebookknapp

Mathias avgjorde

Mathias Eikenes ble dagens helt med et kjempetreff og avgjorde kampen
2-1 og sendte Vika til tredje runde i NM cupen.

Mathias fikk mye ros fra trener Frode Fagermo etter kampen.

-Han er flink til å bevege seg mye på banen, og det viser han også her i kveld. Han har hatt en kjempegod treningsvinter og har ladet batteriene godt for en kjempesesong.

Jevn kraft

Det var Rollon som gjestet Spjelkavik i andre runde i NM cupen for lag som må gå kvalik.

Begge lag stilte sterke før kampstart og klare for viktige poeng for å nå seg videre
mot 3 runde.

Med en jevnspill første omgang var det frem og tilbake for begge lag, men ingen klarte å sette ballen i nettet, og til pause stod det 0-0.

To straffe
Men 10 minutter spilt ut i andre omgang får Rollon straffe og lager 1-0 ved Sindre Innvær.

Deretter økte presset for Vikas menn, og like etter Rollons scoring får Vika straffe. Benjamin Skulstad Sunde gjør ingen feil og reduserer til 1-1 etter 55 minutters spill, før dagens helt, Mathias Eikenes avgjorde kampen for Spjelkavik med 2-1 ledelse etter 74 minutter.

Rollon prøvde forgjeves på en utligning på tampen av kampen men de kommer ikke innenfor Vikas 16 meter. Med hele 4 minutter lagt til var det like vel helt nytteløst for Rollon og få en utligning på tampen. Dommer Torgeir Halsen ser på klokken og sender Spjelkavik direkte til 3 runde i cupen.

Rollon imponerte
-Rollon ga oss kamp, et oppgjør som raskt kunne ha gitt et helt annet resultat, men heldigvis, fortalte SIL-trener Frode Fagermo til spjelkavika.no etter kampen.

Men Frode kunne gå smilende av banen også denne kampen, tross noen nifse minutter på kunstgresset.

-Rollon framstår som et mye bedre enn i fjor. Det var en helt jevn første omgang, vi har ballen mest, men skaper veldig lite ut av det.

-I andre omgang kommer scoringen til Rollon ganske tidlig sånn at vi føler presset, tross god tid. Og like etter får jo også vi straffe og da ble vi mye tryggere.
Alt i alt synes jeg at kveldens motstander ga oss en god kamp, sier Frode Fagermo.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)