silhau12

POENGDELING:   Mathias Eikenes jubler etter to mål på rappen, og poengdeling mot Haugesund 2, i en kamp som lenge "luktet" borteseier . Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no

Poengjakt på tampen

Spjelkavik jaktet hardt for å beholde minst ett poeng.

SE BILDESERIE NEDE I SAKEN .

silfotbanner

byline friwal                                22. mai. 2017

baronen pageann

Spjelkavika.no | SIL- Haugesund2 (1-2) 3-3: Spjelkavik møtte Haugesund 2 i sjette runde av Norsk Tipping-ligaen (3.div) avd 4.

facebookknapp

Gule kort

Det ble både en målrik og "kortrik" kamp der opphenting ble fokus for vikaspillerne i 2.omgang.

For seks mål ble det, og sju gule kort godt fordelt på begge lag, og målene ble fordelt både på lag og omgangene.

I første omgang gikk det ikke mer enn seks minutt før gjestene fra Haugesund får treff etter en corner i en jevn start der Haugesund får uttelling for sin mulighet tidlig i omgangen.

Roter i eget reir

Men videre virker Spjelkavik som å være på fremmed jord. Laget roter og får ikke takt i det de gjør, og nok en gang får Haugesund mål etter en corner..

Vika på sin side lar publikum vente på sjansene.

Haugesund er i føringen så å si hele omgangen helt til de siste minuttene da dommer Ahmadzai bruker det som for mange er en sovende regel i fotball.

Haugesunds keeper holder ballen mer enn de lovlige seks sekundene, og på det sjuende blåser dommeren av for indirekte frispark.

Knut-Idar Dalhus banker ballen i mål fra 16 meter.

Haugesund-ledelsen liker slett ikke at dommeren bruker en regel få har sett bli brukt i praksis. Men, dommeren er sjefen, og stillingen er 1-2 til Haugesund. Det blir også resultatet til pause.

BILDESERIE NEDERST I SAKEN

I andre omgang kunne det fort vært gjestene som økte ledelsen, men i stedet for blir starten av omgangen en stillingskrig.

Spjelkavik får en stor sjanse, men Haugesund-keeper Herman Børreson Fossdal er spenstig og slår ballen opp og ut til intet.

Det er Haugesund som får mål først da det har gått tjue minutt av omgangen, med et praktmål fra over 25 meter.

Innhenting

Det ser stygt ut for Vika, men gutta til Frode og Tor Hogne legger seg ikke flat.

Kampen er ikke punktert og Vika kjører på med trøkk der de skaper flere muligheter.

Men det vil seg liksom ikke før Mathias Eikenes fortjent reduserer for hjemmelaget. 2-3.

Fem minutter senere er poengdelingen et faktum. Samme Eikenes får nettkjenning etter nok et cornermål denne kampen. 3-3.

På slutten av kampen, og på de fire tillagte minuttene er Vika svært nære på å beholde alle poengene.

Slik gikk det ikke, og lagene gikk hver til sitt med hvert sitt poeng.

(Vi beklager at bildeserien ikke er tilpasset smarttelefoner, men zoom ut på skjermen for å se hele bildeflaten)