kari janne baronen

BLIR BRA:   Hotelldirektør Kari Janne Myklebust er overbevist om at Baronen hotell vil gå godt også som Thon-hotell. -Dette blir veldig bra, sier hun. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG  / spjelkavika.no


-Dette blir veldig bra

Kari Janne Myklebust og Baronen hotell i Spjelkavik sentrum blir Thon-hotell fra nyttår.

 


byline friwal                                11. okt. 2017


baronen pageann

 

Spjelkavika.no | NYHETER: 1.januar neste år går Baronen hotell i Spjelkavik sentrum ut av Best Western-kjeden og inn i Thon-kjeden som franchisehotell.

facebookknapp

Ut av Best Western

- Fra 1. januar 2018 åpner vi fem nye franchisehoteller under Thon Hotels-navnet. Vi inngår et strategisk samarbeid med Norlandia Hotel Group og ønsker de nye hotellene velkommen inn i Thon Hotels-kjeden. De fem nye hotellene ligger på Andøya og på Måløy, og i Narvik, Horten og på Moa utenfor Ålesund, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

 

-Dette er destinasjoner hvor Thon Hotels ikke har hoteller fra før og hvor vi ser nødvendigheten av å være. Norlandia Hotel Group er en gruppe som passer godt inn hos Thon Hotels, og de er eierstyrte på lik linje med oss, sier konserndirektøren.

 

Baronen hotell har i en årrekke vært med i hotellkjeden Best Western, og det er denne kjeden Norlandia Hotel Group, som eies av brødrene Roger og Kristian Adolfsen nå tar Baronen og de andre hotellene ut av.

Norlandia Hotel Group eier 16 hoteller i Norge, og drifter til sammen 21 hoteller i Norge og Sverige.

 

-Dette blir bra

-Det kan jeg bekrefte, sier hotelldirektør Kari Janne Myklebust til spjelkavika.no.

 

-Er dette en positiv avgjørelse for dere, mener du?

-Ja, dette tror vi kommer til å bli veldig bra, forteller hun.

De fem nye franchisehotellene er Norlandia-hotellene: Horten Hotel, Narvik Hotel, Måløy Hotel, Baronen Hotel på Moa i Ålesund og Andrikken Hotel på Andøya, opplyser konserndirektøren, selv om han bommer ørlite grann på geografien, siden Baronen ligger i Spjelkavik sentrum, og ikke på Moa.


(Saken fortsetter under bildet):

baronen07

FORNYET:  Baronen hotell har nylig rustet kraftig opp alle sine rom. Det samme gjelder mat- og konferansearealene. Nå står resten for tur.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Fornyes

Thorvaldsen opplyser at samtlige av de fem hotellene er under oppussing og vil åpne som Thon-hoteller i januar.

 

Baronen hotell har nylig oppgradert alle sine rom, samt konferansesal. Det siste etter orkanen Dagmar i 2011, som skadet deler av sørsiden av hotellet. Etter det spjelkavika.no kjenner til skal Baronen rustes ytterligere opp i andre sentrale arealer av hotellet.

 

Tre i Thon fra før

- Norlandia Hotel Group er glade for å samarbeide med en stor og profesjonell aktør som Thon Hotels. Norlandia Hotel Group har fra før franchisehotellene Thon Hotel Kristiansand, Thon Hotel Otta og Thon Hotel Backlund i Levanger innlemmet i Thon Hotels-kjeden, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.

 

-Vår visjon er å være best i klassen og Norlandia Hotel Group har mange felles verdier med Thon Hotels. Vi ser frem til å skape resultater gjennom arbeidsglede, vilje og engasjement, sier han.

De nye hotellene vil følge lojalitetsprogrammet til Thon Hotels og vil bli markedsført under Thon Hotels-profilen.