POP-UP:  Karoline Blengsli (t.v) og Thomas Albertsen i Team Spjelkavika under påskequizen som ble arrangert i påska. Nå ønsker de at flere i Spjelkavika melder seg som frivillige, og blir med på arrangementer den nye organisasjonen kjører i gang. -Det skal være både lystbetont og moro å være med, sier Karoline, som i tillegg til å være nestleder også har ansvaret for de frivillige som melder seg. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


-Det skal være moro

-Det skal være moro, og lov å si nei når det ikke passer. Men meld deg på, sier Karoline Blengsli i Team Spjelkavika.

 


byline pk

14.august.2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | TEAM SPJELKAVIKA: Vikadagene står for døren, det samme gjør en rekke andre aktiviteter der formålet til Team Spjelkavika står sentralt.

 
Skal være moro
-Vi har et uttalt mål om å bidra til at Spjelkavika og skolekretsen blir et bedre sted både å bo, besøke og drive næringsvirksomhet i, sier Karoline Blengsli, som i tillegg til å være nestleder i den nyetablerte organisasjonen også er Team Spjelkavika sin ansvarlige for frivillige.
 
-Vi håper flere har lyst og anledning til å bidra når de selv kan, og på det de makter. For vi er opptatt av at det skal være lystbetont og morsomt, ikke en plikt. Derfor har en også full mulighet til å si nei til å delta på ting når det ikke passer, selv om en har meldt seg på som frivillig, sier hun.
 
Team Spjelkavika har den siste tiden arrangert flere pop-up arrangement, som blant annet fjellfotkafé ved Turheisa, påskequiz og gummibåtrace på Lillevatnet.
 
Vikadagene
-Og mer skal det bli, for pop-up er populært, og kanskje noen har noen gode ideer på flotte pop-up arrangementer vi kan kjøre i gang.
 
-Nå først er det Vikadagene med Pederløpet, padlekonkurranse og flere aktiviteter. I år blir nok Vikadagene preget av at vi må ta hensyn til pandemien. Noe vi tar på fult alvor, og med smitteverntiltak. Men vi trenger flere hender til aktivitetene, deriblant funksjonærer i løypa til Pederløpet og på de andre arrangementene, sier hun.
 
-Hvem kan melde seg som frivillige?
-Alle som vil. Ja til og med ungdom vil vi ha med på laget. Ellers kan alle bidra med noe, også de som har fysiske begrensninger. Her er det plass til alle for å gjøre indre bydel og Spjelkavika til et bedre sted.
(Saken fortsetter under bildet):

FUNKSJONÆR?: Team Spjelkavika trenger blant annet frivillige som kan stå i løypa for Pederløpet.
Foto: ELLEN DALELI


Meld deg på

-Hvordan melder en seg?
-Det kan en gjøre ved å sende en e-post til meg; karoline(a)teamspjelkavika.no. (Skift ut (a) med @).
 
-Vi ber om navn, adresse, alder og hvilket yrke en har. Det siste er fordi mange har yrker og utdannelser som gjør at vi kan be om hjelp, eller kanskje ha som resursperson vi kan ringe til. Samtidig vil jeg understreke at uføre, skoleelever, pensjonister og alle andre er like viktige her. Men er veldig greit også å vite at vi har med oss faggrupper, forteller Karoline Blengsli, og oppfordrer alle som vil være med om å ta kontakt raskt.
 
-Jo fortere jo bedre. Her skal vi ha det moro og sosialt også. Og vi vil ha inn folk så raskt som mulig, sier hun.