SATTE ÅTTE: Simen Angell Haugen ble toppscorer for Vika med åtte mål. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SIL - NTNUI (14-15) 31-32

Spjelkavik ledet med fire mål i første omgang, men gjestene NTNUI mobiliserte og fikk ledelse til pause.

Ledelse

For Spjelkavik hadde føringen det meste av første omgang i en fullsatt Borgundhall søndag.

Men mot slutten av omgangen kom gjestene sterkt og fikk en ettmålsledelse til pause, med 14-15.

Etter pause ble det ikke bedre, men verre for Spjelkavik.

Rykket fra

Gjestene rykket fra og var oppe i en sjusmålsledelse, før Spjelkavik startet på opphentingen.

Tretten minutter ut i andre omgang reduserte Spjelkavik, og i en god periode ble gjestene parkert, men slett ikke ufarliggjort.

Holdt ikke

Det ble dramatikk helte veien inn, og selv om Vika jaktet på uavgjort de siste sekundene så holdt det ikke.
Sluttresultatet ble 32-31 til gjestene.

(Saken fortsetter under bildet):

VIKAGUTT: Erik Rønnestad, tidligere storscorer og vikaspiller satte to mål mot sitt gamle lag..

Spjelkavik ligger på 6.plass med 12 poeng etter 13. kamper, tre poeng mer enn Elverum 2 på 7.plass.

Neste hjemmekamp går i Borgundhallen 12.februar klokken 15.00, og da er det Strindheim som kommer på besøk.
Strindheim ligger på 9.plass med seks poeng, men har tre kamper mindre enn Spjelkavik.