PÅSKEMUFFINS: Konditor Jekaterina i Sukkerkunst Studio og Brisk Bakeri inviterer barn på kurs for å lage artige spiselige kreasjoner. Foto: SUKKERKUNST STUDIO


Påskeverksted

Lager artige påskemuffins.

 


byline friwal

PUBLISERT
29.mars 2023Spjelkavika.no

NYHETER

BAKING

BARN:

 

Påskeegg, påskekylling, påskehare og gulrota til sistnevnte. Alt kan få plass på en muffins.

 

Artige kurs

Det er baker og konditor Jekaterina Borodako som nå inviterer alle barn fra åtte til og med fjorten år til påskeverkstedet der de skal lære å pynte kaker.

-Jeg har alltid hatt lyst til å holde kurs for barn innen fagfeltet mitt, og tidligere har vi hatt konditorverksteder for barn, som for eksempel til halloween der vi modellerte figurer i marsipan.

-Vi har også hatt pepperkakeverksted der vi pyntet pepperkaker, og et ”Starbucks-kakekurs”, forteller Jekaterina, som driver selskapet Sukkerkunst Studio.

 

Meld på nå

Kurset er i samarbeid med Brisk bakeri, der kurset blir holdt 1.april fra klokken 11.00. Og påmeldingsfristen er allerede 30.mars, så de som vil være med må ta kontakt med Jekaterina raskt.

-Kurset koster 300 kroner og barna får lære forskjellige sprøyteteknikker, samt å modellere figurer i marsipan, forteller hun.

(Saken fortsetter under bildet):

PÅSKE: Slik, for eksempel. Påsken på muffins, og nå skal barn får lære teknikkene av Jekaterina.
Foto: SUKKERKUNST STUDIO

Påskemuffins

-Jeg gleder meg, for dette blir moro. Her gjelder det å la barna være kreative, blant annet når de skal pynte fire muffins med flott påskedekor, sier hun.

Ta en titt innom facebooksiden til Sukkerkunst Studio. Der får en mer informasjon om kurset, og ikke minst se Jekaterina sine fantastiske kaker.