SOLSKJÆR: Noah Solskjær fikk en supersjanse mot Hødd midt i andre omgang, men sjansene til Spjelkavik ga ikke uttelling. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SIL-HØDD (0-3) 0-5:

Spjelkavik tok mot cupentusiasten Hødd i første serierunde i NM onsdag.

Åpnet med to mål

Mange vil nok hevde Hødd kom enkelt til ved de avgjørende situasjonene, og de kom tidlig.

Tre minutt etter avspark kom det første målet, så det neste et minutt senere.
Begge målene signert samme mann, Daniel Brandal.

Tre mål på ti minutt

En solid kalddusj i sterk konkurranse med været på Spjelkavik stadion, med andre ord.

Og det stoppet ikke der.

For ti minutter ut i omgangen kom mål nummer tre, satt av Hødds Martin Håheim-Elveseter.
Hødd 3, Spjelkavik 0.

Mer med

Selv om Spjelkavik nå fikk spilt seg mer inn i kampen var det mye som tydet på at dette ikke ville bli en kamp hjemmepublikummet kunne varme seg på.

For tre minutt igjen av ordinær tid av første omgang ble det 4-0 til Hødd, og ekte hatrick av Daniel Brandal.

Lagene gikk til pause på 4-0 til Hødd.

(Saken fortsetter under annonsen):

Dagens vikagutt

Nå er Spjelkavik mer fokusert, og forsvaret, ikke minst keeper gjør en stor jobb.

Sander Svorkmo Finnøy er en kjempe for Spjelkavik på gresset, og blir belønnet som "Dagens Vikagutt" av juryen, før han byttes ut etter en smell.

Spjelkavik får to gode sjanser etter rundt en time ut i kampen.

(Saken fortsetter under bildet):

VIKAGUTT: Sander Svorkmo Finnøy (t.h) kjempet bra mot overmakten fra Ulsteinvik, og ble belønnet med tittelen "Dagens vikagutt".

Sjanser

Først ved Noah Solskjær med en suser, men som treffer stangverket.

Deretter Odin Bakke-Hareide som fra god posisjon header ballen over mål.

Med ti minutter før full tid er det duoen Simon Vågnes og Adrian Hustad Amdam som kommer til en stor sjanse for Vika, men heller ikke det ender opp med uttelling.

Det får imidlertid Daniel Brandal, som på overtid setter sitt fjerde mål, og Hødd vinner 5-0.

FIRE MÅL: Kampens store profil ble høddspiller Daniel Brandal som satte hele fire mål for bortelaget. Tre av dem i første omgang, og det siste på overtid.