KAMPEN I BILDER: Se kampbildene fra Spjelkavik - Florø (Klikk på bildet for å starte serien på full skjerm). Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Solid seier

Herjet med Florø.

 

SE BILDESERIE ØVERST.

silfotbanner


byline friwal

 

PUBLISERT
29.oktober 2023Spjelkavika.no

SPORT

FOTBALL

SPJELKAVIK - FLORØ (2-0) 4-0:

 

Vika gjorde jobben selv når de rettet opp skuta.

 
Reddet plassen
 
For med et stort publikum i ryggen var det duket for siste runde i 3. divisjon, Norsk Tipping-Ligaen avdeling 2.
 
I april møtte Spjelkavik Florø på bortebane, og vant med ett mål. Nå var gutta med sulten på notkjenning, for her var det ikke snakk om å redde plassen med å redde inn poengene, men dundre til med en solid seier.

 
Ruben først
 
Og første mann til å dundre til var Ruben Kolseth Myers. Lagets utadvente artianer som faktisk internt har fått sin egen ”Ruben-TV”, der han kyndig og med analyser snakker om kamper før og etter.
 
Ruben satte et like viktig som vakkert mål allerede etter atten minutter, som var hans tredje for sesongen.

(Saken fortsetter under bildet):

RUBEN: Spjelkavik fikk sitt første mål etter atten minutter. Det var signert Ruben Kolseth Myers
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

Så Noah
 
Spjelkavik hadde trøkket og full kontroll på gjestene, og når klokka slo 32 minutter med vintertid kom første bidraget fra Nordmøre.
 
Noah Solskjær spilte sin kamp nummer 37 i vikaskjorta, og nå satte han sitt mål nummer 21.
 
Lagene gikk i garderobene på 2-0, og et rekordstort publikum gikk til kiosken for nybakte sveler og pølseprodukter i brød.

 
Erik sin tur
 
Andre omgang virket litt mer rolig fra Vika. I alle fall i perioder i begynnelsen.
Men kontrollen var på plass like fult.
 
Ti minutter før full tid ble kampen punktert av Erik Leandersson, som satte sitt sjette mål etter ti kamper for Spjelkavik.

 
Noah igjen
 
Men som nevnt i starten aktet ikke Vika å gjøre annet enn å beholde plassen på suverent vis. Og nå, fire minutt før full tid ble det fullendt med Noah Solskjærs mål nummer 22 for Spjelkavik.
 
Dermed var kontrakten for 3.divisjon underskrevet med grov tusj av et lag som etter en tøff sesong løftet seg når det gjaldt. Vika 4. Florø 0.

 
Fighteren Simon
 
Sesongens siste kåring av "Dagens vikaspiller" ble også kåret. Og kampens tittelinnehaver ble en av lagets aller fremste fightere, nemlig hardtarbeidende Simon Vågnes.
 
Skal du finne Simon på bana så er det bare å se etter stedet der de tøffeste duellene er. Sulamitten Simon har 62 kamper for Vika, i tillegg til to kamper for Spjelkavik 2. Han har satt 15 mål for Vika.

(Saken fortsetter under bildet):

DAGENS VIKASPILLER: Simon Vågnes (t.h) har 62 kamper for Spjelkavik. Etter kampen mot Florø ble fighteren fra Sula kåret til "Dagens Vikaspiller".
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no

 
Hodet over streken
 
Spjelkavik havnet på 11.plass med 27 poeng. Det holdt til å holde hodet over nedrykksstreken.
 
Det gjorde det ikke for Volda og Sogndal 2 som begge endte på 25 poeng, og rykker ned sammen med jumbo Raufoss 2, som endte på 10 poeng.
 
Volda tapte 6-1 mot Eidsvold TF som vant avdeling 2 med 75 poeng. Nøyaktig samme måldifferanse satt Sogndal 2 tilbake med etter møtet med Hødd 2.
 
En spennende sesong er over, og forhåpentligvis blir det like spennende når våren kommer, og en ny sesong starter. Spennende blir det også om trener Kenneth Moldskred går på en ny sesong for Spjelkavik, og ikke minst om vikafolket har oppdaget laget sitt og spenningen de skaper. Vi gleder oss, og takker for spenningen og sesongen.

 

SPJELKAVIK A-LAG HERRER:

KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK A-LAG HERRER - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAG HERRER