ÅRETS SISTE: Å delta på Ålesund Nyttårsmaraton har blitt en tradisjon for mange. Som i fjor går løpet fra Moa 28.desember. Foto: ÅLESUND NYTTÅRSMARATON


Tre distanser

Overskudd til Kirkens Nødhjelp.

 


byline friwal

PUBLISERT
2.desember 2023Spjelkavika.no

SPORT

LØPING

NYTTÅRSMARATON:

 

Som i fjor går årets Nyttårsmaraton av stabelen 28.desember, og påmeldingen er i full gang.
 
 
Påmeldingspremier
 
-En kan vinne premier allerede etter trekning, forteller Stig M. Vestnes til Spjelkavika.no, og avslører flotte premier.
 
-Om en melder seg på før 14.desember blir en med i trekningen av et par karbonsko fra Sport1 til en verdi av 2.800 kroner. Om du melder deg på innen 21.desember kan du vinne middag for fire personer på Sunde fjordhotell, forteller han.
 
 
Tre distanser
 
Påmeldingen til Nyttårsmaraton gjør du på Eqtiming.no, og det er som i fjor tre distanser. 5 kilometer, halvmaraton og maraton.
 
Start og mål er på Moa, og løpene går innover Brusdalen, og for de som vil løpe 5 kilometer er det også et eget løp uten tidtaking, og der deltagerne kan starte når en vil mellom klokken 10.00 og 12.00.
 
Starttidene på løpene i sin helhet er klokken 10.00 for maraton (42 km.). Klokken 12.00 for halvmaraton (21 km.), og 5 kilometer med tidtaking klokken 12.15.
Langs løypa har arrangøren drikkeposter på samme plasseringene som i fjor.
(Saken fortsetter under bildet):

MELD DEG PÅ: Sett av 28.desember og meld deg på, lyder oppfordringen til Stig M. Vestnes i Ålesund Nyttårsmaraton.
Foto: ÅLESUND NYTTÅRSMARATON


 
Kirkens Nødhjelp
 
Det er Ålesund løpevenner ved Jan Ketil Vinnes som arrangerer Ålesund Nyttårsmaraton, og der overskuddet går i sin helhet til Kirkens Nødhjelp.
 
Vil du melde deg på Ålesund Nyttårsmaraton så kan du gjøre det her.
Om du vil lese mer om arrangementet kan du gjøre det på ålesundløpene.no sine sider.
 
-Vi ønsker gjerne flere frivillige til løpet. Og da snakker vi om noen som kanskje kan bake ei formkake, være trafikkvakt, eller bemanne en drikkestasjon, sier Vestnes, som også minner alle løpeglade om at det blir deltakermedaljer til alle.