TOR: Tor Rødseth er en veteran innen kristen sang og musikk. Sammen med eget band deltar Tor på julekonserten onsdag. Foto: PRIVAT


Støttekonsert

Hjertevarm julekonsert.


PUBLISERT
2.desember 2023Spjelkavika.no

JULEKONSERT

KULTUR

MISJONSSALEN:

 

Når bistandsorganisasjonen North South Partnership Aid (NSP-aid) arrangerer julekonsert i år, er det med god hjelp fra artister fra Sula kommune, skriver organisasjonen i en pressemelding.
 
 
Viktig fokus
 
Og det er ingen hemmelighet at musikere på andre siden av Vegsundbroa kan sine ting. Noe som skal borge for en fin opplevelse.
 
Organisasjonen, som retter fokus på hjelp til barn og unge i Kenya og Etiopia, har i flere år arrangert konserter der dette er tema. 
 
 
Gutane
 
Onsdag 6.desember blir det altså julekonsert i Misjonssalen Myrabakken med god hjelp fra sørsiden av nevnte bro over Vegsundet.
 
"Gutane" fra Sula Frikirke kommer og sprer glede med sin glade gospel og salmeinspirerte musikk.
 
De fire karene fra Sula har deltatt på flere konserter til NSP-aid, men aldri med juletoner. 

(Saken fortsetter under bildet):

GUTANE: "Gutane" fra Sula frikirke deltar på julekonserten, og nå også med juletoner.
Foto: NSP-aid


Tor Rødseth
 
Videre stiller Tor Rødseth opp med sitt band.
 
Tor har gitt ut flere plater og blir mye spilt på kristen nærradio rundt om i Norge. Han er en artist mange setter pris på, og nå kommer han i juleinnpakning til Myrabakken.
 
 
Mat til slummen
 
I tillegg til sang og musikk så blir det appell med Elisabeth Emblem, loddsalg og salg av diverse varer fra Kenya. Det er også nest siste dag med salg av kunstlodd med maleri av forskjellige kunstnere på Sunnmøre.
 
Med fokus på mat til jul til fattige familier i slummen i Nairobi, ønsker NSP-aid velkommen til en varm kveld inne i Misjonssalen i Ålesund.