FRA TRÆFF: Magnus Oltedal  har i dag tatt på seg SIL-drakta og trådt inn som ny hovedtrener for Spjelkavik sitt A-lag denne sesongen. Oltedal kommer fra trenerjobben i moldeklubben Træff. Her fra en tidligere kamp mot nettopp Spjelkavik. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika / SIL.


Fra Træff til Vika

Magnus Oltedal går fra trenerjobben i Træff til Spjelkavik, bekrefter klubben i dag.

silfotbanner


byline friwal

2.januar 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | FOTBALL: Spjelkavik IL har gått mange runder for å få på plass hovedtrener og assistenttrener for A-laget. Nå er den saken på plass med Magnus Oltedal som ny trener for A-laget


Grundig prosess

Det bekrefter leder for SIL-fotball, Tarjej Rødset ovenfor Spjelkavika.no.
 
-Det har tatt tid å få på plass denne treneren?
 
-Ja, vi har kjørt en grundig prosess hvor vi har vært opptatt av å finne den riktige treneren som vi tror matcher spillergruppen, og som kan ta videre det gode arbeidet Frode Fagermo har gjort, sier Rødset til Spjelkavika.no.
 
I dag møtte den nye treneren opp på SIL sitt anlegg og trakk i klubbens klær for første gang.


Fra Træff
 
Magnus Oltedal har i fem år trent moldeklubben Træff, og etter nedrykket i 2015 har klubben kjempet i samme divisjon som Spjelkavik, Norsk Tipping Ligaen som er 3.divisjon.
 
Træff har vært et vanskelig lag å møte for Spjelkavik under Oltedal sin ledelse, men i mai i år beholdt Vika alle poengene, og lagene lå tett på tabellen.
 
Magnus Oltedal har selv en fortid som spiller på laget han nå forlater. I tillegg har han spilt for Drøbak/Frogn, Ull/Kisa, Nybergsund-Trysil og for Frigg.


Daglig leder sa opp

Samtidig som SIL-fotball får en Magnus, har en annen Magnus levert oppsigelse.
 
Magnus Antonsen startet i 2015 med Telenor Xtra FFO i SIL, (Fotball fritidsordning), og har i tillegg hatt flere roller, blant annet som trenerutvikler, spillerutvikler og trener for G16, G19, damelaget og som assistenttrener for A-laget herrer.
 
Siden i fjor har Magnus vært daglig leder i klubben, som nå må finne en erstatter.
 
Trolig finner klubben en ny daglig leder raskere enn hva som har vært tilfelle med hovedtrener, der flere navn har vært på blokka de siste par månedene. Deriblant tidligere Aafk-spiller Stian Johnsen og G16 trener for Lillestrøm, Robin Ødegaard har det blitt spekulert rundt.

 

HER FINNER DU KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAGET