« 1 of 24 »

BILDESERIE Bilder fra kampen Spjelkavik - Bergsøy. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Holdt nesten

Drama til siste sekund i kampen mellom Spjelkavik og Bergsøy.

SE BILDESERIE OVER.

byline friwal

6.oktober 2021

Spjelkavika.no | SIL- Bergsøy (11-11) 26-26:

Det var en fullsatt Borgundhall som endelig kunne se topphåndball igjen.

Fullsatt hall

Spenningen lå i lufta da gjestene Bergsøy møtte Spjelkavik, framfor rundt 300 oppmøtte på tribunen.

-De var favoritter før kampen, men det er på papiret, sa trener Peter Pucelj til Spjelkavika.no etter kampen. Og for en kamp.

Det var Spjelkavik som åpnet med scoring ved Eirik Hiim Torjusen, før Bergsøy ulignet ved Eirik Herman Ruud Helgesen.

Jevnt

Og slik gikk det videre. Begge lagene fulgte hverandre tett i første omgang.

Bergsøy var et øyeblikk mot slutten av omgangen oppe i fire måls ledelse, men Spjelkavik hentet seg inn til et pauseresultat på 11-11.

Det samme skjedde i hovedsak også i andre omgang, men nå var mynten snudd, og det var Spjelkavik som fikk et rom ned til Bergsøy.

Vika førte

Det var kampens storscorer Nicolay Edvin Nordli som satte omgangens første mål. Spilleren satte i alt ni baller i nota til Bergsøy.

Spjelkavik klarte en god periode å holde en tremålsledelse på gjestene, men Bergsøy hentet seg inn.

Nå var spenningen å ta og føle på i Borgundhallen.

(Saken fortsetter under bildet):

TOPPSCORER: Nicolay Edvin Nordli satte ni mål i nota til Bergsøy.

Spenning

For Bergsøy tok timeout da det sto 18 sekunder igjen, på stillingen 26-25 til Vika.

Det fikk gjestene maksimalt ut av, for Eirik Herman Ruud Helgesen sikret poengdeling med 26-26.

Takker publikum

-Tusen takk til alle som kom. Det var fantastisk å kunne spille med så mange på tribunen. Spesielt etter den lange perioden med pandemi. Dette var moro, sier vikatrener Peter Pucelj.

-Det er høy kvalitet i 2.divisjon, men det var litt rust her og der som vi skal jobbe med.
Begge lag kom godt tilbake til god kvalitetshåndball.

HØY KVALITET:  Vikatrener Peter Pucelj mener begge lag hadde litt rust, men høy kvalitet.

Må lære

-Bergsøy har satt seg litt andre mål enn oss. Vi er veldig fornøyd etter tre runder og fire poeng. Mer enn vi forventet i den situasjonen vi har vært i med åpningskampene.

Vi har hatt tøffe motstandere, og det er andre kampen vi mister et poeng på denne måten.
Det må vi lære av, forteller Peter Pucelj.

Utvikling viktigst

-Og ambisjonen?

-Å gå fra kamp til kamp, og utvikle oss som lag og spillere, så får vi se på tabellen på slutten, sier han.

Spjelkavik har to hjemmekamper på rad i Borgundhallen de kommende ukene.

17.oktober møter de Lillehammer Faaberg Håndball. 24.oktober kommer Charlottenlund2 på besøk. Begge kampene går klokken 14.00.

Det er Lillehammer Faaberg Håndball som topper tabellen med 9 poeng før Tiller og Bergsøy med 5 poeng hver.

Spjelkavik har 4 poeng og femteplass, men med to færre kamper enn serielederne.