LØP MOT BRYSTKREFT: Initiativtaker er Louise Skak, som også er ambassadør for Brystkreftforeningen og aktiv i Kondistreninga Ålesund sammen med Sigbjørn Anton Lerstad. Foto: PRIVAT


Rosa Sløyfe

Lillevatnet blir arenaen for Rosa Sløyfe-løp torsdag.


byline friwal

PUBLISERT
16.oktober 2021 

Spjelkavika.no

SPORT:

-Dette er et lavterskeltilbud der en kan gå eller løpe rundt Lillevatnet, forteller Sigbjørn Anton Lerstad i Kondistreninga Ålesund.
 
 
Lavterskel
 
Hver torsdag har denne gruppen kondistrening nettopp rundt Lillevatnet, men torsdag 21.oktober blir det en litt annen form for trening. Og alle er invitert.
 
-Vi håper så mange som mulig ønsker å delta, og en trenger ikke løpe alt en har.
 
-Å gå er også greit, og vi arrangerer løpet fra klokken 17.00 til 20.00, og vi tar ikke tiden, men en får startnummer ved påmelding fra klokken 17.00 i vestenden av Lillevatnet, forteller han.
 
 
Ambassadør
 
Det er i samarbeid med Brystkreftforeningen Rosa Sløyfelø-pet blir arrangert, etter initiativ fra Louise Skak, som også er ambassadør for foreningen.
 
Det koster kroner 40 å delta, men arrangørene sier at denne avgiften er fleksibel.
Med andre ord kan en støtte Brystkreftforeningen og saken med mer om en ønsker det.
 
Betalingen skjer via vipps ved påmelding.
 

(Saken fortsetter under bildet):

LØP ELLER GÅ: Sigbjørn Anton Lerstad (bildet) håper mange stiller opp på Rosa Sløyfe-løpet torsdag.
Foto: PRIVAT

 
Premier
 
-Runden rundt Lillevatnet er om lag to kilometer, og for hver runde får deltageren et lodd. Antall runder er selvfølgelig frivillig, sier Lerstad, som ønsker spesielt familier velkommen.
 
-Dette er en fin familieaktivitet, og vi har mange fine gavepremier.
 
Og så er det jo slik at vinnersjansen øker for hver runde en tar, sier Sigbjørn Anton Lerstad, som for øvrig også ønsker velkommen til Kondistreninga, for de som kjenner kallet.
 
-Hver torsdag fra klokken 19.30 er det fellestrening. Og da legger vi opp til intervalltrening med oppvarming og nedjogging. Det er bare å møte opp, sier han.