ELLEVE MÅL: Nicolay Edvin Nordli ble toppscorer for Spjelkavik med elleve mål mot Charlottenlund 2. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

Sjetteplass

Spjelkavik ligger på andreplass etter dagens seier mot Charlottenlund 2..

byline friwal

PUBLISERT
24.oktober 2021

Spjelkavika.no

SPORT:

Spjelkavik - Charlottenlund 2: (11-13) 30-28.

Det var Spjelkavik som begynte best i sin femte kamp i herrenes 2.divisjon menn, avdeling 4 i en fullsatt Borgundhall søndag.

Begynte best

Et kvarter ut i første omgang hadde laget spilt seg opp til en firemålsledelse på gjestene, Charlottenlund 2.

Men så begynte en ”stang ut” periode for Spjelkavik, og med et Charlottenlund som ble mer effektive.

Trønderlaget hentet sakte men sikkert inn forspranget siste halvdel av første omgang, og kunne gå til pause med en ledelse på to mål, 11-13.

Holdt stand

I andre omgang holdt Charlottenlund fortsatt god avstand, med en tremålsledelse på det meste.

Men nå hadde vikatrener Peter Pucelj en plan. Opphentingen begynte, og sakte men sikkert hentet Spjelkavik inn forspranget, og 20 minutt ut i omgangen satte Simen Angell Haugen målet for likevekt i kampen.

(Saken fortsetter under bildet):

TIMEOUT: Trener Peter Pucelj la en plan for opphentingen.

Opphenting

I de neste minuttene rykka Vika fra, men ble igjen innhentet fem minutt senere, men Charlottenlund fikk aldri overtaket igjen etter dette.

For Spjelkavik fikk en tomålsluke mot slutten av omgangen, og sikret seieren med 30-28.

Nicolay Edvin Nordli gjorde en meget fin kamp med i alt elleve mål, to av dem fra sjumeteren, og ble toppscorer for Spjelkavik.