VIKANISSEN & SMÅNISSENE: Se den ekstra versjonen av «Vikanissen & Smånissene redder Juleparaden». Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


God Jul

Spjelkavika.no ønsker alle en god jul.

 


NETTAVISEN SPJELKAVIKA.NO

23.desember 2019baronen pageann

 

Spjelkavika.no | god jul: Tiden er inne for å ønske hverandre en riktig god jul. Det vil også vi i Spjelkavika.no gjøre.
 
Høytiden har kommet over oss, vi kan endelig senke skuldrene og slappe av.
Det du har glemt nå, ja det har du glemt. Så enkelt er det.
 
Kast det bak deg og konsentrer deg om kosen.
 
De siste årene har stadig flere streamet fra datamaskiner og mobiltelefoner rett på TV-apparatet for å se filmer og serier.
Derfor ville vi i år legge ut en utvidet versjon av filmen «Vikanissen & Smånissene redder Juleparaden», og anbefaler deg å få den opp på stor skjerm.
 
Spjelkavika.no og vårt videoteam i TVSmia har vært så heldige å få lage flere julefilmer om Vikanissen, og det med en flott gjeng barn og ungdommer, hvor de aller fleste spiller eller driller i Spjelkavik skolekorps.
Og vi har sett at filmene har vært populære.
 
«Vikanissen & Smånissene redder Juleparaden» ble produsert i fjor, og vi håper tror at dette ikke blir den siste filmen om Spjelkavika sine egne nisser.
Klikk deg inn og se lokal moro helt til rulleteksten er ferdig. Få med deg nyhetsinnslaget, og ikke minst når nissene forbereder seg til jul i en velværeklinikk.
 
God fornøyelse, og ha en riktig god jul alle sammen.
 
Redaksjonen
Spjelkavika.no
TVSmia.
 
 

Her kan du se tidligere filmer om Vikanissen.

Vikanissen 2016 Del 1.

Vikanissen 2016 Del 2.

Vikanissen & Smånissene 2017

Nettavisen spjelkavika.no er bemannet i jula om noe skulle skje. Send oss gjerne et tips.